facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arc en Ciel Service

Arc en Ciel  Service

Info

Wij zijn een bedrijf uit Ulft dat zich bezig houdt met alles op het gebied van aangepaste fietsen, scootmobielen, zorghulpmiddelen en woningaanpassingen.

Geschiedenis

Arc en Ciel Service is een bedrijf die gevestigd is in Ulft en houdt zich bezig met alles op het gebied van aangepaste fietsen, scootmobielen, rollators, zorghulpmiddelen, woningaanpassingen en verhuisservice voor senioren. Kortom Arc en Ciel Service uit Ulft maakt het leven in en om het huis gemakkelijker.

Arc en Ciel Service
't Goor 37
7071 PC Ulft



"Voor ouderen is het langer zelfstandig blijven wonen vaak een hele uitdaging. Veel voorzieningen zijn afgebouwd en er wordt steeds meer de nadruk gelegd op 'het zelf kunnen redden'. Maar hoe kun je langer thuis wonen als je geconfronteerd wordt met steeds meer beperkingen? Speciaal voor ouderen, die langer zelfstandig thuis willen blijven wonen, hebben wij een heel assortiment aan speciale zorgproducten.Van sta op stoelen tot rollators, zorgbedden en onze schuif draai stoel. Maar ook GPS zoals dwaaldetectie en verbandschoenen. Kom daarom eens langs in onze showroom in Ulft en bekijk het zelf.En bent u op zoek naar een trap- of huislift? In onze showroom kunt u ze zelf uitproberen."
Adres: 't Goor 37, 7071 PC Ulft
Telefoonnummer: 0315-330211
Stad: Ulft
Route: 't Goor 37
Postcode: 7071 PC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Thuiszorgwinkel Ulft, Arc Ciel, Zorgmiddelen, Zorghulpmiddel, 'T Goor 37 Ulft, L arc en ciel Helmond, Zorghulpmiddelenonline
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rivacare Rivacare 0 meter Zeer fijne ervaring met Rivacare, ik zocht een onderhoudspartij voor mijn Solo scootm...
Gazelle Gazelle 2 km Geweldig fijne mensen die je alle tijd geven en je informeren over alle mogelijkheden...
Budgetkinderfietsen Budgetkinderfietsen 2 km Net een nieuwe E-bike gekocht. Het was enorm druk v w een testdag voor mensen die een...
Arc en Ciel zorg Arc en Ciel zorg 2 km Geweldig geholpen. Heb er goede matrassen gekocht voor een nette prijs. Er is veel ke...
Recensies
Mijn vader had een nieuwe rollator nodig. We dachten dat zal wel moeilijk worden in deze corona tijd. Gelukkig is Arc en Ciel gewoon te bereiken omdat ze een essentiële winkel zijn. We hebben een afspraak gemaakt en we konden al snel komen. De eigenaar nam alle tijd voor ons, en legde alles prima uit. Ze hebben enorm veel keus, dus mijn vader heeft een hele mooie uitgezocht. Ik heb even rondgekeken maar ze hebben er echt van alles. De rollator is netjes thuis afgeleverd. Bedankt voor deze geweldige service. Als mijn ouders weer wat nodig hebben komen we zeker bij jullie terug !!!
Geweldig geholpen. Heb er goede matrassen gekocht voor een nette prijs. Er is veel keus in hulpmiddelen, maar ook stoelen, schoenen, pantoffels en nog veel meer. Ook mijn schoonvader heeft er een mooie 4 wiels scootmobiel gekocht. Hij heeft er helaas maar een maand op kunnen rijden en is toen overleden. Robert heeft hem weer opgehaald en gaat hem voor ons verkopen. Super service en deskundig en vriendelijk geholpen. Zeker waard om hier een kijkje te gaan nemen.
Zeer professioneel bedrijf waar ik vakkundig werd geïnformeerd in een gemoedelijke sfeer. De koffie staat altijd klaar. Ook wordt er goed geluisterd en met de klant meegedacht. Er is van alles te vinden in deze winkel. Van scootmobielen, rollators en bedden tot allerlei soorten kleine hulpmiddelen. Kortom ik kom er graag steeds terug!
Reeds voor de 4e keer hier artikelen voor een ouder familielid besteld. Zeer deskundig advies, men neemt de tijd om je volledig te informeren over het aan te schaffen product. Snelle en correcte levering van de bestelde artikelen. Voor de heer van Aalst is bijna niets onmogelijk, werkelijk top!! Zou deze firma zeer zeker aanbevelen.
Voor mijn moeder bij Arc & Ciel goed kunnen slagen voor staopstoel . Deze is voor haar opgemeten en op maat gemaakt en zelfs de bediening is naar de linkerkant verplaats omdat haar rechterarm het niet meer doet. De bekleding kon ze zelf uitzoeken en er was genoeg om de eetkamerstoelen en bijzet stoofje ook mee te bekleden. Met geduld en liefde, goede uitleg en - service is ze daarin begeleid. Er werd ruim tijd genomen. Tip: ga op tijd kijken en bestellen want er zit een levertijd op. De zaak had nog veel meer te bieden. We gingen ook nog met een goede kwaliteit transport-rolstoel naar huis.
Verbandpantoffels besteld voor mijn oude vadertje. De maat was onduidelijk dus twee verschillende maten besteld. Wegens omstandigheden te laat met terugsturen van de maat die niet hoef was. Gebeld naar het bedrijf. Zeer vriendelijk aan de telefoon en het was geen probleem dat ik te laat was. Geld netjes terug gestuurd. Van het pantoffelpaar dat wel past heeft mijn vader veel plezier
Geweldige service. Dit bedrijf geeft zich voor de 100%. Zelfs s avond ben ik fantastisch geholpen. Ze gaan voor kwaliteit van producten, en voor geweldige klanten service en begeleiding. Zal jullie aan iedereen adviseren en zeker promoten bij mij in het ziekenhuis in Amsterdam.
Vriendelijk personeel
Een super goede zaak waar je duidelijk en eerlijk advies krijg, zelf hebben we al diversen zaken gekocht waar zowel mijn vrouw als ikzelf heel blij mee zijn. Altijd staat de koffie klaar en is er tijd voor een babbeltje, samen met zijn vrouw runnen ze een eerlijk bedrijf die wij iedereen kunnen aanraden. Niets moet alles mag is hun moto. Wat inhoud dat je niets hoeft te kopen maar wel mag en dat je eerlijk de mening krijgt te horen wat je wel en niet moet doen. Of je nu komt voor een rolstoel, sta-op stoel, rollator, bed of alleen advies, je bent altijd van harte welkom en krijg je het advies wat je graag wilt hebben.
Kennis gemaakt met dit bedrijf omdat ik op zoek was naar een verrijdbaar en verstelbaar tafeltje te gebruiken bij een rolstoel- sta op stoel. Super geholpen door dit bedrijf. Het tafeltje werd compleet in elkaar gezet geleverd bij de Meergaarden in Eibergen. Na een goede uitleg over het gebruik ervan, het tafeltje bij schoonmoeder op de kamer gebracht. Na een zware en eenzame Corona tijd heb ik haar eindelijk weer zien lachen van oor tot oor, zo blij was ze. Het bleek een schot in de roos, ook volgens de verpleging. Super
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid