facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ARBO Centrum

ARBO Centrum
"ARBO centrum Ede is de totaalaanbieder op het gebied van veiligheid, dit onderverdeeld in veiligheidsopleidingen, veiligheidsartikelen en veiligheidsadvies. Wij hebben een ruim assortiment in elke categorie. Samen maken we iedere dag een stukje veiliger! Bekijk onze website voor het complete aanbod of schrijf je direct in voor een cursus!"
Adres: Galvanistraat 14-1 , Ede 6716 AE, NL
Telefoonnummer: 088 123 0888
Stad: Ede
Route: Galvanistraat 14-1
Postcode: 6716 AE



op zoek naar gerelateerd: ARBO centrum contact, ARBO centrum proefexamen, ARBO centrum amsterdam, ARBO centrum Reviews, ARBO centrum VCA VOL, ARBO centrum vacatures, ARBO centrum heftruck, Arbo centrum ons team
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rovc Technische Opleidingen Rovc Technische Opleidingen 701 meter Een stukje uit de buurt vanuit Limburg, maar zeker de moeite waard! Mooie praktijk st...
Recensies
Prettige training en cursus gehad overdag met Jan bij Arbo centrum in Lelystad. Hij heeft het meeste ons kunnen vertellen. En met 85% geslaagd te zijn met 1 dag cursus te volgen is TOP!
19 Januari 2023 een cursus NEN3140 mogen doen. Kan niet anders zeggen leuke cursus leider, en goed bedrijf wat snapt hoe je mensen moet opleiden.
Ik heb vandaag via het Arbocentrum in Zoetermeer mijn bedrijfshulpverlening cursus afgerond. Onder leiding van een erg goede en professionele instructeur Florian is onze groep geslaagd. De lunch was goed verzorgd en ik heb naast een geslaagde ook een gezellig dag gehad. Een aanrader voor iedereen die zijn EHBO en BHV wilt halen!
Makkelijk cursus te boeken, handig boek van te voren gekregen, duidelijke uitleg op de cursus zelf, groepen zijn niet te druk. Lunch was genoeg en lekker broodjes. Aanrader.
Vandaag een zeer leerzame en leuke BHV Cursus gehad van Mascha. Ook de lunch was goed verzorgd. Complimenten namens mij en Collega's van Camfil B.V Ede en tot volgend jaar!!!
Wij hebben een positieve reactie gekregen van een flexkracht die via APS Personeelservices een cursus voor Heftruck, Reachtruck en EPT heeft gevolgd: “Ging goed, is geslaagd. Hele toffe instructeur, goed en duidelijk uitgelegd, fijn groepje van 6 man in totaal. Goede dagindeling, duidelijke uitleg en theorie. Ze kunnen op alles antwoord geven” Ook wij als regionale uitzendorganisatie in Zuidoost Brabant zijn hier erg blij mee.
Afhandeling persoonsgegevens van dit bedrijf is schandalig slecht geregeld. Na 10 x uitschrijven, meerdere mailtjes en een bevestiging van handmatige uitschrijving stuurt dit bedrijf mij nog steeds mailtjes.
Vandaag heftruckcursus van Lukas gehad. Een bijzonder aardige geduldige instructeur die heel erg duidelijk alles uitlegt. Lukas dank je wel voor jouw hulp en uitleg. Tot over 5 jaar bij de herhaling!
De cursus voor zeven man werd goed gegeven met kundige instructeur. Afhandeling was beduidend minder. Na een week nog geen pasjes ontvangen en nogmaals verstuurd. Na vier weken nu in tweevoud ontvangen. Bovendien bleken aantal deelnemersnamen niet correct te zijn weergegeven ontbrekende voorletters en tussenvoegsel. Offerte stelt dat bij succesvol afronden cursist een certificaat en pasje krijgt. Geen certificaat ontvangen. Dit kan beter.
Hele fijne heftruckcursus van Lukas mogen krijgen! Super uitleg, veel geduld, alles met een glimlach. Ik zou iedereen die deze cursus nodig heeft, Lukas aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid