facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arbeidsmarkt Noord

Arbeidsmarkt Noord

Info

De kansen op de onderwijs- en arbeidsmarkt zouden grenzeloos moeten zijn. Arbeidsmarkt Noord zet zich hier dagelijks voor in middels het opzetten en faciliteren van diverse projecten die dat mogelijk maken.

Geschiedenis

Aan beide kanten van de Nederlandse en Duitse grens zijn banen, studies en klanten. De ene keer zijn er meer mogelijkheden op die gebieden in Duitsland, een paar jaar later weer in Nederland. Maar waarom maken we daar geen gebruik van?

Dat willen wij voor elkaar krijgen door één grensoverschrijdende onderwijs- en arbeidsmarkt te realiseren. Zo kunnen mogelijkheden en kansen door eenieder worden benut en is de Eems Dollard Regio als geheel beter in staat om te reageren op veranderingen en de gevolgen die dat meebrengt.

Kortom: het moet normaal worden om zowel in Nederland als in Duitsland te zoeken naar studies, banen en werknemers. Eén regio waar het goed is om te studeren, werken en ondernemen!

Adres: Bunderpoort 14, 9693 CJ Bad Nieuweschans
Telefoonnummer: 0597-521818
Stad: Nieuweschans
Route: Bunderpoort 14
Postcode: 9693 CJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Graanrepubliek Graanrepubliek 1 km Zeer goede selectie en personeel dat bij elke vraag zijn best doet. De prijzen zij...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid