facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arbeidsmakelaars Kampen

Arbeidsmakelaars Kampen

Info

Arbeidsmakelaars Kampen

Geschiedenis

Arbeidsmakelaars is het uitzendbureau met de meeste bemiddelaars in Kampen. Vanaf de Gildestraat staan er 7 bemiddelaars klaar om u te helpen. Dat maakt dat wij de grootste wervingskracht in de regio bieden. Dat gaat u merken!

De 7 bemiddelaars in Kampen wonen ieder al minimaal 15 jaar in Kampen of Zwartewaterland. Ze kennen dus de regio, bedrijven en mensen goed. Dat uit zich in betere kwaliteit van de selectie van medewerkers.

Door de intensieve samenwerking met IMpact zijn de Arbeidsmakelaars in staat om mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt te bemiddelen en te begeleiden.

Alle 7 bemiddelaars zijn zelfstandig ondernemer. De ondernemers zijn maximaal betrokken en doen niet aan kantoortijden. Ze zijn er voor u als u ze nodig hebt!

Adres: Gildestraat 1, 8263AH Kampen
Telefoonnummer: 06-43 23 85 08
Stad: Kampen
Route: Gildestraat 1
Postcode: 8263AH



op zoek naar gerelateerd: Vacature Arbeidsmakelaar, Arbeidsmakelaar van der Steege, Arbeidsmakelaar van Olst, Arbeidsmakelaars bv, Arbeidsmakelaar Elbers, Arbeidsmakelaar Kroese, Arbeidsmakelaar Slingerland, Arbeidsmakelaar Latupeirissa
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Arbeidsmakelaar Plender Arbeidsmakelaar Plender 0 meter Arbeidsmakelaar Plender
Werckpost-Kampen Werckpost-Kampen 941 meter Netjes uitzendbureau heel goed geholpen, fijn dat er nog zulke bureau 's bestaan.
Recensies
Goed bedrijf met Prima service gericht op de opdrachtgever en client. Fatsoenlijk en integer in samenwerking. Steunt ook goede doelen.!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid