facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arbeids Transitie Centrum - ATC

Arbeids Transitie Centrum - ATC

Info

Het Arbeids Transitie Centrum (ATC) maakt deel uit van de Stichting Speciaal Onderwijs & Expertisecentra (SSOE) en de Taalbrug Eindhoven.

Geschiedenis

Wij zijn een leerwerkplek voor jongeren met een beperking vanaf 16 jaar. Voor deze jongeren is de overgang, ook wel transitie, van school naar werk een grote stap. Op het ATC worden leerlingen van onze scholen voor speciaal onderwijs, oud-leerlingen en jong volwassenen tot 27 jaar, in een veilige, maar niet schoolse omgeving begeleid bij deze transitie.

Wij bereiden de jongeren voor op een toekomst waarin zij zoveel mogelijk zelfstandig kunnen functioneren, Ze worden in kleine stappen begeleid naar een passende, soms beschutte werkplek.
Professionals trainen hen in onder andere werk gerelateerde en sociale vaardigheden. De jongeren maken kennis met werkzaamheden op het gebied van administratie, productie, (de)montage, catering, schoonmaak en facilitair. Daarnaast biedt het ATC bedrijfsorientaties en branchegerichte cursussen met landelijk erkende certificaten.
Om de zelfstandigheid nog verder uit te bouwen, kunnen ze na verloop van tijd de stap maken naar een individuele stage buiten de deur.

Adres: Science Park Eindhoven 5080, 5692 EA Son, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 088 - 2 14 01 03
Stad: Son
Route: Science Park Eindhoven 5080
Postcode: 5692 EA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:30
Dinsdag: 08:30 - 16:30
Woensdag: 08:30 - 16:30
Donderdag: 08:30 - 16:30
Vrijdag: 08:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Speciaal onderwijs Eindhoven Stratum, Mytylschool Helmond, Cluster 3 onderwijs Eindhoven, Speciaal onderwijs Eindhoven autisme, Externe dienstverlening SSOE, ZMLK school Eindhoven, Speciaal onderwijs Helmond
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid