facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aquinohuis

Aquinohuis

Info

Het Aquinohuis is een warm huis voor alle inwoners van Bergeijk; een plek voor iedereen op zoek naar hulp, een praatje of een kop koffie.

Geschiedenis

Inmiddels is het Aquinohuis een jaar open en een begrip in Bergeijk. De voormalige school Thomas van Aquino is succesvol getransformeerd tot een bruisend centrum voor Bergeijkenaren die (weer) proberen hun plekje in de maatschappij te vinden. Hoe? Dat is heel divers. Dat kan zijn door werkervaring op te doen (werklozen), een inburgerings- of taalcursus te volgen (nieuwkomers), vrijwilligerswerk te doen maar ook door gewoon binnen te lopen voor aanspraak, een luisterend oor of een kop koffie.

Het Aquinohuis is een zogenaamd inloop- en participatiehuis. Inmiddels zijn er diverse instanties te vinden en ons aanbod groeit nog dagelijks. Wellicht bent u al eens een kijkje gaan nemen in de Kringloopwinkel of bent u bij de opening geweest.

Adres: Dokter Rauppstraat 52, 5571 CH Bergeijk
Telefoonnummer: 0497845434
Stad: Bergeijk
Route: Dokter Rauppstraat 52
Postcode: 5571 CH


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:30
Dinsdag: 08:30 - 16:30
Woensdag: 08:30 - 16:30
Donderdag: 08:30 - 16:30
Vrijdag: 08:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Repair Café Bergeijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ploegfestival Bergeijk Ploegfestival Bergeijk 1 km Geweldige plek, muziek, mensen.
Stichting Kempen Producties Stichting Kempen Producties 1 km Stichting Kempen Producties is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen toneelver...
Rietveldbergeijk Rietveldbergeijk 86 km Bergeijk was voor mij een blinde vlek op de kaart van de Kempen in Brabant. Wat een f...
Recensies
Hier gebeuren hele goeie dingen.
Hier kan je klein elektrische apparaten afgeven. Deze worden dan gedemonteerd.
Er is voor elk wat wils. Laagdrempelig. Naast zeer bekwame medewerkers zijn er enthousiaste vrijwilligers. De moeite waard om je te verdiepen in de doelstelling en mogelijkheden die dit participatiehuis uitdraagt.
Prachtig oud schoolgebouw, nu in gebruik als "participatie centrum". Tijdens de openingstijden is iedereen welkom voor een praatje en een kop koffie of thee!
Altijd gezellig met life muziek
Een heel goede lokaties voor mensen organisaties en diensten door en voor mensen die even wat minder inkomen of sociaal contact hebben.
Leuke en gezellige ontmoetingsplaats iedereen is hier welkom er is ook koffie met un koekske
Je wordt aan het lijntje gehouden wat betreft vrijwilligerswerk. Wegblijven
Een mooi initiatief!
Heel mooi
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid