facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AquastoreXL

Info

AquastoreXL is dé totaal leverancier voor uw vijver én aquaria!
Met 1000m2 showtuin & meer dan 100.000 liter aan verkoopvijvers en bassins.

Geschiedenis

De vijver en aquarium specialist die meer te bieden heeft dan alleen stellingen op industrieterrein! Bezoek onze prachtige showtuin en vijvers!



"AquastoreXL Oudemolen koi is enkel geopend op afspraak."
Adres: Drogedijk 13, 4793 TA Fijnaart
Telefoonnummer: 0168700540
Stad: Fijnaart
Route: Drogedijk 13
Postcode: 4793 TA



op zoek naar gerelateerd: aquastorexl winkel, aquastorexl zwembad, aquastorexl ervaringen, aquastorexl oudemolen, aquastorexl kortingscode, aquastorexl openingstijden, aquastorexl (fijnaart) fijnaart, kortingscode aquastorexl 2018
Recensies
Heb deze zaal bezocht om dat er in de buurt op vakantie was. Ik bestel er altijd via de website en heb er nu eens kunnen kijken. Voor een webwinkel is het een mooie zaak. Heel netjes ontvangen en heel rustig kunnen kijken. Een paar eigen foto's Geen foto's van het bedrijf Daar voor moet je gewoon gaan kijken. Welkom met koffie.
Ik heb hier aquarium lichtbak met led lampen en nieuwe kleppen besteld. Ook achtergrond wand bekleding. Prima levering. Goede kwaliteit. Zeer tevreden !
Eerlijk, correcte vijver/aquariumwinkel met goede prijzen en ruim assortiment. Bij ontvangst van m'n bestelling bleek een Ledtube niet te werken/ beschadigd. Ik ben hier heel klantvriendelijk behandeld en er werd me voorgesteld een nieuwe op te sturen of de betaling hiervan terug over te maken.
Nette winkel met een groot assortiment en een zeer nette prijs, een eheimpomp met filter schuim stukken en een plantje besteld. Alles netjes bezorgd en goed ingepakt. Zou zo weer een bestelling plaatsen. Een aanrader!
Netjes en behulpzaam personeel wanneer je ze aan de telefoon krijgt. Niet heel bereikbaar maar de tijden worden wel duidelijk aangegeven. 20 dagen gewacht op een bestelling. Beschikbare plantjes voldeden niet aan hun kwaliteits eis voor verzending wat opzich een goed streven is van ze. Echter na 20 dagen mag dan wel iets aangeboden worden als goedmakertje als de bestelde producten op de website stonden als 2-3 dagen levertijd. Ik heb uiteindelijk de bestelling geannuleerd en netjes de betaling retour gekregen. No hard feelings :
Wat een waardeloze winkel is dit. Je moet overal zelf achteraan gaan. Wij hadden een aquarium besteld, wat helaas al later dan aangegeven werd verzonden. Deze hebben wij, ongeopend en dus ongezien terug gestuurd. Na een ruime week na bezorging door PostNL bij hun magazijn, zelf maar eens de status opgevraagd. Blijkt het aquarium daar kapot te zijn aangekomen. Door deze late melding kon ik niks meer starten bij PostNL. Weggegooid geld. Kreeg nog wel de optie aangeboden de resterende producten die bij het aquarium kwamen opgestuurd te krijgen. Dit akkoord gegeven, maar ik heb nog steeds niks. Voor verkopen doen ze alles, klantenservice en afwikkeling is zwaar ondermaats. Ik zou verder kijken....
Betrouwbare online shop met goede prijs/kwaliteitverhouding. Inmiddels mijn vaste adresje voor mijn aqua benodigdheden. Altijd alles compleet en goed verpakt tot mijn laatste bestelling, letterlijk mijn hele inhoud was beschadigd, ik heb een mailtje met de foto's toegestuurd en gewoon netjes mijn complete bestelling weer opnieuw ontvangen zonder te veel poespas of moeilijk doen. Zoals het hoort. 5 sterren meer dan waard.
Al 2 keer een bestelling geplaatst Vlotte levering en alles netjes verpakt. Ook de plantjes zagen er nog best goed uit na het transport. Af en toe goeie promotie. Sinds kort nieuwe hobby begonnen en alles is hier te vinden en toch stukje goedkoper dan in de plaatselijke winkel.
Heb paar planten gekocht en nieuwe grind. Super snelle levertijd een top winkel
Te beginnen met een fijne overzichtelijke website. Kwam gelijk naar boven in Google. Chapeau voor de marketing! Ik was op zoek naar een voederbakje voor mijn aquarium. Snel gevonden. Nu moest ik voor minimaal €15,00 bestellen dus heb ik er nog een paar handige aquarium spulletjes bijgedaan om hier overheen te gaan. Was gelukkig genoeg te vinden op de website! En dan ook nog is snel en netjes verpakt binnen gekregen. Bedankt!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar AquastoreXL met het openbaar vervoer


Oudemolen, Oudemolen 210 meter
103
603
617
Oudemolen, Oudemolen 330 meter
103
617

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid