facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aquason

Aquason

Info

Aquarium en Terrarium Scaping!
Inrichting en onderhoud.

Adres:
Stad: Zandvoort


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierspecialist Ben en Eugenie Dierspecialist Ben en Eugenie 318 meter Gezellige, laagdrempelige dierenwinkel met heel vriendelijke eigenaars. Ze hebben een...
De Dierenwinkel van Zandvoort De Dierenwinkel van Zandvoort 320 meter Fijne winkel waar hoogwaardige producten te vinden zijn. Dit in combinatie met de inh...
Recensies
Je ziet hier een hoop kritische berichten, maar al die mensen zien van te voren ook de rating… om dan nog een natrap te gaan geven beetje onnodig. Vandaag hier aanwezig. Inderdaad 1 van de 3 glijbanen kapot, maar met een beetje vragen kom je erachter dat je daar gewoon voor gecompenseerd kan worden. Verder qua hygiëne top geregeld. Worden overal samples genomen van het water, vloer wordt goed schoongehouden en de glijbanen die het wel doen zijn top. Daarnaast is horeca ook prima geregeld, vriendelijk en snel bediend. Center Parks is gewoon niet goedkoop, Eemhof is nog duurder. Geweldige dag voor mijn kleine dochter. Dat is wat uiteindelijk telt, die geven er niet meer of minder om ;- O ja en de Griekse oude beelden en gevels, het heeft juist wel wat die oude stijl te behouden ipv van een strak smakeloos rechtgetrokken modern geheel.
Klein zwembad, wel prima middagje kunnen vermaken, het was lekker rustig, de glijbaan is leuk, de wildwaterbaan is echt geweldig leuk! Beetje extra onderhoud kan geen kwaad, wel veel verroest of vuil op de bodem. Het bubbelbad is ijskoud, de rest is te doen kwa warmte. Wel 7,50 voor niets uitgegeven aan m'n auto te parkeren, de slagboom stond gewoon open toen ik weg ging.
Bizar duur voor een klein "zwemparadijs". Dagentree 22 euro per persoon! En dan moet je ook nog 7,50 parkeergeld betalen. Maar het ergste vind ik dat het dan zo'n brakke zooi is met roestige trappen, een golfslagbad dat kapot is en een gesloten glijbaan. Dat ze hier zoveel geld voor durven te vragen is gewoon schandalig...
Klein zwembad en gezellig groot huisje met 18 personen
Heerlijk zwembad met een buitenbad, golfslagbad, bubbelbad, peutergedeelte en een groter binnenbad om baantjes te trekken. Daarnaast een giraffe glijbaan en een zeer leuke wildwaterbaan. Voor de jongere kindjes is een bepaalde lengte en een zwemvest vereist bij deze baan. Terecht, wat het is echt wild. Het eten is niet spectaculair, maar gelukkig kan je ook prima zelf eten en drinken meenemen.
Dit zwembad is op. En aan vervanging en of renovatie toe. Alles is erg oud. Veiligheid is denk ik ook wel een dingetje. Verf laat los. Scherpen stukken in de wildwaterbaan.
Ok voor een paar uur als je kids hebt. Leuk dat je bij verblijf in het hotel beide dagen bij 1 nacht gratis gebruik mag maken van Aqua Mundo. Film in het ‘normale’ bad heel leuk. Maar: het was erg koud. Zowel het water als het zwembad zelf. Weinig stoelen. Gedateerd en niet superschoon. Het eten is echt schandalig. Zwetende kok die zijn gezicht afveegt met dezelfde hand waarmee hij daarna de frikadellen aanpakt om in de frituur te gooien. Zelf bammetjes mee dus. Zowel hier als in eerdere Aqua Mundo middelmatige kwaliteit frietjes terwijl íedereen friet eet. Kies dan voor kwaliteit. Voor mij geen Aqua Mundo’s meer. En dus ook geen Centerparcs.
Leuk zwembad. Wat klein maar wel met een hele gave wildwaterbaan! Het zwembad was ondanks de drukte schoon. Het horecapunt viel wel tegen. Slechte prijs-kwaliteit verhouding. Ook de bereikbaarheid richting het zwembad was door een evenement ontzettend beroerd. Nergens stond aangegeven dat één van de slechts twee aanrijmogelijkheden was afgesloten. Na een file van 40 minuten werden we teruggestuurd omdat de weg vanwegen een evenement was afgesloten. Stond helaas nergens aangegeven op de website. Samenvattend weet ik niet of ik hier snel nog eens heen ga.
Hoge zwembad rand en scherpe rand, een kind kan hier uitglijden en een gat in t hoofd vallen. Daarnaast erg verouderd
Leuk zwembad en de wildwaterbaan is super. Enkel vallen de glijbanen erg tegen. Ook is er 1 al langere tijd buiten gebruik en of stuk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid