facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aquasilver Zwembaden

Aquasilver Zwembaden

Info

Dé zwembad specialist sinds 2002, voor al uw zwembad en zwemwater vragen bent u van harte welkom!

Geschiedenis

Voor al uw Zwembad en Zwemwater gerelateerde vragen kunt u op afspraak bij ons terecht.

Dit doen wij zodat wij voor u de tijd kunnen nemen en om u zo persoonlijk advies te geven. De koffie staat voor u klaar!



"Voor uitgebreide bouw informatie mailen naar [email protected] 16 jaar Online verkoop van de mooiste zwembaden. Complete zwembad pakketten voor de realisatie van uw droomtuin. Vakantie in eigen tuin. Uitsluitend top materialen.Topmerken van Future-Pool, BWT - Procopi, SpeckBezoek alleen op afspraak !!"
Adres: Gestraatje 13, 6065 AB Montfort
Telefoonnummer: 0475 - 541622
Stad: Montfort
Route: Gestraatje 13
Postcode: 6065 AB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Aquasilver telefoonnummer, Rechthoekig staalwand zwembad, Inbouw zwembad staal rechthoek, Staalwand zwembad onderdelen, Mountain creek zwembad, Geïsoleerde zwembaden, Betaalbare inbouw zwembaden, Polypropyleen zwembad zelfbouw
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aquasilver Zwembaden Aquasilver Zwembaden 0 meter Goede prijs, eerlijk advies en duidelijk over levertijd.
Attero BV Attero BV 3 km We zijn zeer tevreden over het bezoek aan dit milieupark. Bijzondere complimenten voo...
Recensies
Pompen etc zijn zwaar overpriced. Gemiddelde pomp is overal 150 tot 200 euro goedkoper dan hier.
100 procent te vertrouwen en dus eerlijke service!
Nu mijn tweede zwembad gekocht bij Aquasilver en onwijs tevreden. Zeer goede kwaliteit en de service die Rob levert is met recht uitstekend te noemen. Hij neemt alle tijd om dingen uit leggen over het zwembad en de installatie! Zwembad kopen? Die het bij Aquasilver
Waardeloos. Heeft een product fout geprijst en annuleert gewoon de order. Bied niet eens een schappelijke prijs aan omdat hij een fout maakt. Neem je contact op en dan wil hij me niet eens te woord staan en beeindigt gewoon het gesprek. Zo ga je niet met klanten om. Weinig limburgse gastvrijheid!
Persoonlijk op gesprek geweest voor de aankoop van ons zwembad. Prima geholpen en alle uitleg gekregen die we nodig hadden. Ook wat extra tips gekregen.
Geweldig bedrijf, super snelle service. Wij hebben een ovaal zwembad met een staalwand al 5 jaar worden wij hier goed geholpen met alles ook de onderhoud spulletjes bestel ik hier en Rob doet echt zijn best voor ons. Een echte aanrader!!!!
HIER NIET BESTELLEN!! Wij hebben in juni een afdekzeil voor ons zwembad besteld en betaald. Wij hebben 1x een mail gehad dat de levertijd 6 weken was en daarna was het stil... Wij hebben meerdere keren contact gezocht, maar telefonisch is Aquasilver al maanden niet bereikbaar inmiddels heeft hij ook het nummer van zijn website verwijderd en ook op mail wordt niet geantwoord. Wij hebben Aquasilver in de gelegenheid gesteld om te leveren en anders de aankoop te ontbinden. Ook daar is geen reactie op gekomen, waarna wij de aankoop betwist hebben bij VISA. Pas nadat wij het geld via VISA retour hebben ontvangen, is het afdekzeil zonder dat wij hiervan op de hoogte waren afgeleverd bij de buren. Hier kwamen wij pas achter nadat Aquasilver ons eindelijk een mailtje had gestuurd buren waren op vakantie gegaan. Maar dit was ook meteen weer het enige contact, want op onze reactie met een verzoek tot compensatie ivm het ongemak is niet gereageerd. Dit is alleen doorgestuurd aan VISA zodat hij alsnog zijn geld krijgt. Kortom onbetrouwbaar: geen enkele vorm van communicatie mogelijk en je hebt geen idee wanneer en of je de bestelde goederen krijgt. Ook ontbinding van de koop wordt genergeerd. Dit is niet de manier om met je klanten om te gaan! Wij kopen hier nooit meer en raden het ook iedereen af. De reactie van de eigenaar op de bovenstaande review laat de onprofessionaliteit van dit bedrijf zien. Corona is geen excuus om niet te reageren! Wij hadden een koopovereenkomst met hem en niet met zijn leverancier. En de order is niet uitgeleverd voordat wij de zaak bij Visa hebben aangeleverd! Dit was al afgewikkeld voordat deze bij de buren is geleverd en toen wij hier achter kwamen hebben wij meteen aangegeven alsnog bereid te zijn om deze in ontvangst te nemen en het geld te willen overmaken. Maar daar heeft Aquasilver pas na deze review op gereageerd.
De levertijden bij de producten kloppen niet. Ze zijn niet bereikbaar per telefoon en je wordt geadviseerd om een email sturen. Maar op de email wordt niet gereageerd. Ze kunnen tocht op z'n minst reageren hoe lang het de levertijd nog gaat duren. Paar dagen, één week, één maand of we weten het niet. Maar een reactie is op z'n plaatst. Dus mijn advies bestel ergens anders.
Half april 2020 hier mijn zwembad gekocht. Wat een teleurstelling: na bijna 5 maanden wachten nog steeds niet alles geleverd. Natuurlijk veroorzaakt corona veel leveringsproblemen, maar geen of slechte communicatie heeft daar niets mee te maken. Over het algemeen wordt er pas iets gedaan als je gaat dreigen met consumentenrechten, maar zelfs dan blijft het een puinhoop. Mijn advies: koop je zwembad ergens anders. Dit bedrijfje is te klein en te afhankelijk van anderen om je als klant goed van dienst te zijn.
Ons zwembad besteld bij Aquasilver half mei.  De leveringen waren vertraagd door corona. Maar leveringsproblemen werden opgelost, gelukkig nog klaar einde Juli. Toen we de liner wilden plaatsen bleek hierin een fabricagefout te zitten na overleg met Rob heb ik dit opgelost door deze te lijmen zodat we toch konden zwemmen, en hebben we later een nieuwe liner gekregen ter vervanging. De afdekking is in September besteld en is tijdig geleverd. Zowel de kwaliteit van de materialen als de service van aquasilver is goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid