facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aquariumcentrum Helmond

Aquariumcentrum Helmond

Info

Aquariumcentrum Helmond is dé specialist op het gebied van aquaristiek, alles voor uw aquariumhobby onder één dak!


Geschiedenis

Aquariumcentrum Helmond is opgericht op 1 april 2005. Inmiddels is de winkel uitgegroeid tot een speciaalzaak waar alles voor de aquarium- en vijverhobby onder één dak aanwezig is.

Ons assortiment aan tropische vissen, waterplanten en toebehoren is een van de grootste in de regio. Wij hebben meer dan 50 soorten waterplanten en ruim 450 tropische zoetwatervissen op voorraad.

Aquariumcentrum Helmond biedt u een uitgebreid assortiment aan tropische vissen. Dit is mede mogelijk doordat wij zelfstandig importeren uit Zuid-Amerika (o.a. Brazilië en Colombia) en Azië (o.a. Maleisië en Indonesië).

Bij ons kunt u terecht voor persoonlijk en professioneel advies op maat. Iedere maand geniet u van spetterende aanbiedingen en wordt u geholpen door een van onze medewerkers. Samen maken wij van jouw hobby een succes!

U bent welkom om onze zaak te bezoeken!

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze website: www.aquariumcentrum.nl

Tot ziens!

Adres: Jan van der Spekstraat 29, 5701 BW Helmond
Telefoonnummer: 0492-534387
Stad: Helmond
Route: Jan van der Spekstraat 29
Postcode: 5701 BW


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Aquariumcentrum Nederland, Aquarium winkel, Aquarium kopen, Aquarium winkel Eindhoven, Aquarium winkel open op zondag, Aquarium Best, Vlinder pleco, Viswinkel Helmond Heistraat
Recensies
Vorige week op bezoek gegaan bij deze aquarium zaak, bij binnekomst werd de deur al voor me open gehouden en netjes begroet en gevraagd of ik ergens mee geholpen kon worden. Ik was opzoek na een aantal nieuwe kweekgroepjes van de corydoras familie. Na een tijd rondneuzen vond ik al snel een aantal leuke soorten, zoals de green laser, panda sterbai en de adolfoi. De prijzen waren zeer mooi en de vissen al van een mooi formaat. Nadat ik had verteld wat ik wou hebben kreeg ik zelfs nog 2 extra visjes kado. Zeer mooie vissen voor een scherpe prijs. En tevens ook nog zeer vriendelijk personeel. De vissen werden verpakt in een piepschuim doos voor de rit na huis aangezien het niet om de hoek voor me lag. Zelfs deze werd nog door een van de jongens netjes in mijn bus gezet, Kort samengevat een klasse zaak, schoone verzorgde aquariums, groot aanbod voor een mooie prijs en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!
Bij aankomst en kijkend naar het pand wordt je even op het verkeerde been gezet. Bij binnenkomen is de naam aquariumcentrum zeker van toepassing. Dit is een zeer grote winkel met veel vissen en toebehoren Ook voor bijzondere soorten kun je hier goed terecht. We hadden nu alleen een potje voer nodig maar zullen zeker later terugkomen als het vissenbestand vernieuwd moet worden.
Wordt altijd goed geholpen. Goede uitleg vriendelijk personeel veel variatie aan aquariums' pompen filters en toebehooren.ook veel verschilende soorten vissen garnalen slakken en planten.mooie ingerichte aquarium's echt top !! Normaale prijsen niet te duur.
Leuke goed verzorgde winkel met een mooi divers aanbod!Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijd
Prima winkel om visjes te kopen, meer dan gemiddelde keuze, redelijke prijzenBezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Goede uitleg, proffesioneel en klantvriendelijk weet veel over zijn dieren
Nieuw aquarium moeten aanschaffen. Zeer vriendelijk, kundig en geduldig geholpen. Hier gaan we voortaan heen voor Uiltje, Muntje, Rocky 1 en Rocky 2
Fijne winkel, fijn personeel. Veel keuze van verschillende vissen. Goede prijzen.
Nam de tijd om het juiste artikel te vinden en de aangeschafte pomp loopt zonder problemen en fluister stil op een zwembad. Veel beter dan de bijhorende pomp.
Mooie zaak, vissen en bakken zijn prima verzorgd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid