facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aquarium Verhuur

Aquarium Verhuur
"Aquarium Verhuur biedt 100% zorgeloze lease aquariums en maatwerk aquariums aan voor bedrijven en instellingen. U geniet van een uniek stukje natuur voor in uw kantoor, wachtruimte of andere plek waar mensen samen komen. Het mooie is dat u er niks voor hoeft te doen: wij nemen het volledige zee aquarium onderhoud op ons of het nou gaat om een zoetwater of zeewater aquarium. U kunt onze reviews op Google lezen om te zien wat lease aquariums met mensen doen. Wij doen dit vanuit onze passie en proberen op deze manier het leven van mensen aangenamer te maken. Nodig ons uit voor een presentatie, dat is al een beleving op zich..."
Adres: , Zwaag 1689, NL
Telefoonnummer: 0229 796 557
Stad: Zwaag
Postcode: 1689



op zoek naar gerelateerd: Aqua Deco, Aquarium met onderhoudscontract, Aquarium evenementen
Recensies
Leuk bedrijf met korte lijntjes en kundige mensen. Ze hebben goed naar onze wensen voor een aquarium geluisterd en we zijn erg blij het eindresultaat!
Erik en zijn team van AquariumVerhuur hebben ook bij ons een prachtig aquarium geplaatst. Door toeval kwam ik in contact met Erik en zijn grote passie, liefde en enthousiasme voor zijn vak werken aanstekelijk. Voor vragen en/of wensen staat hij direct klaar voor je en alle zorgen voor het onderhoud worden volledig uit handen genomen. Het is elke dag weer een genot om naar dit "levende schilderij" te kijken en het draagt zeker bij aan een prettige werksfeer! Bedankt Erik en het hele team van AquariumVerhuur!! Kay/JM Werkt BV
Voor kort krijgen we in het verpleeghuis waar ik werk onderhoud voor onze aquarium. Dit word door ons en de bewoners als zeer prettig ervaren. Heerlijk dat ik er zelf geen tijd vrij meer voor hoeft te maken !!!! Erik is erg gepassioneerd, gezellig en humoristisch op de momenten als hij onze aquarium op een professionele manier en met veel liefde onderhoud !!!!! Zo heeft onze instelling op verschillende locaties gebruik gemaakt van de diensten van Aquarium verhuur.nl Wij kunnen alleen maar zeggen, DOEN !!!!!
Op en top tevreden over het leasen van een 200cm aquarium. Erik heeft het traject met veel zorg en oog voor detail begeleid zodat we een aquarium kregen met de juiste/gewenste uitstraling wat goed past bij het bedrijf. Alles was op tijd geleverd, precies zoals afgesproken en de nazorg is ook heel goed geregeld. We krijgen steeds meer/andere vissen. We zijn heel blij met het prachtstuk midden in het 'kantoortuin' - het is een ware blikvanger, geeft kleur en tegelijkertijd ook rust.
Vanaf het eerste contact tot aan de daadwerkelijke werkzaamheden. De "klik" is er gewoon. Eigenaar en personeel, ze weten van aanpakken, hebben verstand van zaken, die ook graag out of the box meedenken met de klant. Het is allemaal de normaalste zaak voor AquariumVerhuur. Als bij ons op kantoor de bedachte plannen, het vervangen van de aquariumbakken, een werkelijkheid word; dan weten we waar we moeten zijn met dit project. ;
In ons nieuwe "Jack's café" in O'Neill HQ gevestigd in Warmond moest absoluut een groot aquarium komen te staan. O.a. om als scheiding te fungeren tussen receptie en café. In contact gekomen met Erik Rood en de enthousiaste manier waarop Erik het hele project heeft opgepakt heeft heel aanstekelijk gewerkt. Iedereen keek met smart uit naar de plaatsing van het aquarium en zoals op de foto's te zien is het een echte eycatcher! Complimenten voor Erik en zijn team die ervoor zorgen dat elke maand het aquarium er weer tip-top uitziet.
Sinds enkele weken een prachtig zoetwater aquarium van de mannen van Aquarium Verhuur Zwaag. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en het fantastische onderhoudsservice. Hartelijk dank mannen. Wij kunnen dit bedrijf iedereen aanraden.
Prachtig aquarium gekregen op kantoor en het wordt goed onderhouden. Veel vissen erin met mooie felle kleuren, dus extra leuk om naar te kijken!
Erik is supervriendelijk, zeer deskundig en vooral heel flexibel als het gaat om afspraken maken om langs te komen. Mijn aquarium is onder zijn handen weer een lust voor het oog geworden en een ware blikvanger in mijn woonkamer. Ik kan zorgeloos genieten van mijn aquarium; het enig wat ik hoef te doen is de visjes en planten te kiezen, maar ook daar staat Erik je met raad en daad bij. Erik, ik hoop dat je nog vele jaren bij me langs komt! Altijd gezellig!
Het Risdamhuis in Hoorn is een kleinschalige woonsetting voor mensen met een geheugenstoornis dementie. Wij werden benadert door Erik Rood van Aquarium Verhuur te Zwaag of wij mogelijk interesse hadden voor het plaatsen van een Aquarium. Het Risdamhuis huis werkt heel erg bewonersgericht en wij hebben ook een "belevingstuin" gericht op alle elementen zoals kijken, ruiken, voelen en proeven. Het is ook wetenschappelijk bewezen dat de kleur groen ook rustgevend werkt. Wij zijn met Erik in gesprek geweest. Ik was in eerste instantie erg sceptisch. Kosten, onderhoud, groene aanslag, dode vissen, eten geven tekort - teveel enzovoort. Vol enthousiasme vertelde Erik over zijn visie, uitgangspunten en concept. Alles wordt geregeld vanuit Aquarium Verhuur. We zouden er geen omkijken naar hebben. Het Aquarium staat er nu en het is echt een plaatje. Naast onze belevingstuin buiten hebben we nu ook een belevingselement toegevoegd binnen. Het Aquarium staat bij ons in het vertredingsgebied, een ontmoetingsplaats voor bewoner, familie, verwanten en andere bezoekers, We krijgen hele leuke en goede berichten van iedereen. Een bewoner "wat een mooie vissen he, vroeger ging ik altijd met mijn vader ......... Een andere bewoner "Heb je voor mij geen bakje uitjes ze zien er heerlijk uit......" Aquarium Verhuur Zwaag een uniek en betaalbaar concept. Dus een echte aanrader. Tom Hoogeveen, locatiemanager Risdamhuis Hoorn, onderdeel van Dagelijks Leven Zorg BV.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid