facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aquarium Speciaalzaak Utaka

Aquarium Speciaalzaak Utaka

Info

Aquarium Speciaalzaak Utaka

Geschiedenis

Aquariumspeciaalzaak Utaka is gespecialiseerd in zeldzame vissen uit gebieden over de hele wereld. Er worden voornamelijk vissen verkocht uit Azië, West- en Centraal-Afrika en Zuid-Amerika. Naast de reguliere aanlevering van diverse groothandels in Nederland en daarbuiten, wordt regelmatig zelf geïmporteerd uit onder andere Centraal- en West-Afrika, het hele Amazonegebied, en de Indische Archipel. Er is iedere week wel iets nieuws en bijzonders te zien in de winkel. De meest zeldzame soorten zijn bij Utaka te krijgen, al dan niet met vindplaats.

Utaka kiest duidelijk voor het geven van eerlijk advies waarbij het welzijn van de dieren in hun nieuwe omgeving centraal staat. Daarom is er ook voor gekozen om geen vissen aan te bieden op beurzen en geen vissen te verkopen, die nooit in een aquarium zullen passen, zoals Roodstaartmeervallen, Arapaima's en zogenaamde haaimeervallen.

Een dagelijks bijgewerkte voorraadlijst op de website, een Facebookpagina, Twitter en een eigen Youtubekanaal zorgen ervoor dat de klanten op diverse manieren kennis kunnen nemen van het aanbod in de winkel. De Facebookpagina wordt tevens gebruikt om klanten van Utaka de gelegenheid te geven hun eigen aquaria te tonen en zo andere aquarianen te inspireren. Ook verschijnen hier en op Youtube regelmatig eigen foto's en filmpjes van de dieren in de winkel, zodat men overal kan zien wat er bij ons rondzwemt.



"Aquariumspeciaalzaak Utaka is gespecialiseerd in vissen uit Azië, West- en Centraal-Afrika en Zuid-Amerika. Er is iedere week wel iets nieuws en bijzonders te zien in de winkel.Utaka kiest duidelijk voor het geven van eerlijk advies waarbij het welzijn van de dieren in hun nieuwe omgeving centraal staat. Daarom is er ook voor gekozen om geen vissen aan te bieden op beurzen en geen vissen te verkopen, die nooit in een aquarium zullen passen, zoals Roodstaartmeervallen, Arapaima's en zogenaamde haaimeervallen.Een dagelijks bijgewerkte voorraadlijst op de website, een Facebookpagina en een eigen Youtubekanaal zorgen ervoor dat de klanten op diverse manieren kennis kunnen nemen van het aanbod in de winkel."
Adres: Lambert Heijnricsstraat 2-4, 3817 ER Amersfoort
Telefoonnummer: +31(0)33 46 17 503
Stad: Amersfoort
Route: Lambert Heijnricsstraat 2-4
Postcode: 3817 ER



op zoek naar gerelateerd: Grootste aquariumwinkel Nederland, Aquarium winkel Soest, Aquariumhal, Aquarium winkel Rotterdam, Aquarium Apeldoorn, Bijzonder aquarium, Aquarium winkel Bussum, Grootste aquarium winkel België
Recensies
Op aanraden van de dame ben ik voor Laetacara Curviceps gegaan en nog geen dag spijt van gehad. Wat een geweldige vissen! Prachtige zaak, kom er graag.
Schitterende aquariumwinkel. Heel veel bijzondere soorten en wildvang. De buitenkant doet geen recht aan al het moois dat binnen is. Vooral de kelder met voornamelijk cichliden is echt prachtig. Boven staan ook wat prachtige biotoop-aquaria. Ze zijn misschien niet de goedkoopste maar je krijgt erg goede en gezonde vissen, en de medewerkers hebben een karrevracht kennis en ervaring zonder dat ze opdringerig of betweterig overkomen.
Voor het eerst in Utaka, inspiratie opdoen voor een nieuwe bak. Bij binnenkomst vriendelijk begroet en gewezen op de kelder waarin ook verschillende vissen stonden. En wat voor een kelder, is het heel groot, nee, maar is het mooi en de selectie mooi, ja! Wat opvalt is dat alle bakken er echt fantastisch uitzien en ze echt een mooie selectie vissen hebben. Omdat we nog moeten indraaien verder wat rondgekeken bij de hardscape materialen waar heel dijn even de maten van ons aquarium op de grond werden getaped en we naar buiten gingen met een mooi stuk hout en wat HS Aqua steentjes, ‘s middags thuis de bak in elkaar gezet en nu eerst de dark start. Over 4-6 weken terug voor de vissen
Ik had de intentie om vissen te kopen de eigenaar had mij dit afgeraden omdat m’n aquarium midden in een medicaties kuur zat. Utaka heeft het beste met hun klanten voor en geven eerlijk advies.
Vandaag voor de eerste keer geweest maar een super mooie zaak met hele fijne mensen die kennis van zaken hebben en je top adviseren. Ik zeg ga zo door ontzettend veel keus in apparte vissen en planten.
Heb Apistogramma Bitaeniata's wildvang gekocht n ze zijn geweldig n super aktief n gezond. Heb al 40 jaar aquaria n ben overal geweest maar zoveel aparte, onbekende soorten vissen zie je nergens. Veel dwergcichliden Alles zag r wederom netjes n verzorgd uit. Topzaak...... Hier moet je een x geweest zijn
Mooie winkel, goed geholpen & unieke vissen.
Wacht even op antwoord. We wonen best ver weg, en voor we besluiten om er heen te rijden. Is het van belang om goede informatie te krijgen.
Utaka is een van mijn favoriete speciaalzaken. Altijd gezonde en prachtige ook zeldzame vissen uit Azie, Afrika em Zuid Amerika. Ook altijd goed advies van echte kenners die er werken. Hou er rekening mee dat als je hierheengaat je wel wat uurtjes zoet kunt zijn ;.
Wat een superzaak! Vanuit Friesland zijn we naar Utaka gereden op de gok dat hier misschien wat meer aanbod zou zijn dan alleen een guppie… en dit was ook zo! Zeer mooie goed uitziende bakken met vissen en planten! Niet duur! En enorm meedenkend en behulpzaam! We zullen hier zeker nog wel een keer langskomen
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Aquarium Speciaalzaak Utaka.

Amersfoort waterdierenwinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Lambert Heijnricsstraat 2-4 amersfoort aquarium kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Aquarium Speciaalzaak Utaka adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Aquarium Speciaalzaak Utaka. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Aquarium Speciaalzaak Utaka delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid