facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AquaGrill Weert

AquaGrill Weert

Info

AQUAGRILL is een visrestaurant dat staat voor kwaliteit en versheid.

Adres: Graafschaphornelaan 90, 6004 HS Weert
Telefoonnummer: 0495587001
ln.llirgauqa@ofni
Stad: Weert
Route: Graafschaphornelaan 90
Postcode: 6004 HS



op zoek naar gerelateerd: aquagrill weert menu, aqua grill weert openingstijden, visrestaurant aqua grill weert, visrestaurant weert graafschap hornelaan, aqua grill weert menukaart, visrestaurant roermond, aqua grill weert facebook, uit eten in weert
Recensies
Helaas teleurgesteld of had ik er teveel van verwacht. Op aanraden hier gaan eten. Waar ik dacht dat het een visrestaurant zou zijn kreeg ik eerder de indruk dat ik bij een snackbar zat. De oudste en jongste van de 3 medewerkers waren vriendelijk en deden echt hun best. De andere medewerker kwam arrogant en chagerijne over. Het assortiment vis zag er in eerste instantie goed uit en bestelde ongeveer bijna 4kg aan vis om daar te eten samen met 2 grote porties friet, brood, charmila. We wilde graag ook 2 grote salades maar de salade bar was bijna op en aangegeven om er een smakelijk salade van te maken. We bestelde ook 3 vissoepen en nog een grote pot marokkaanse thee. Vol verwachting wachten we op ons eten. Het duurde f voordat we bestek kregen, deze bleken op en waarschijnlijk moesten deze nog f afgespoeld worden. De salade werd gebracht verdeeld over 2 schalen. Diegene met bestek namen een hap en constateerde dat de salade erg gekruid was met kruiden die normaal niet voor salade gebruikt worden. De grote pot munt thee werd gebracht en de presentatie liet wat te wensen over. Je verwacht een mooie pot met marokkaanse thee glazen maar in ons geval waren het eerder thee glazen van de Action. Ook de pot had zijn beste tijd gehad, daarnaast kreeg je de suiker er apart bij. Normaal hoort marokkaanse thee miere zoet te zijn van de suiker. We kregen de vissoep geserveerd en na een hap hebben we deze retour laten gaan omdat deze koud was en heel flauw smaakte. 10 minuten later kregen we 3 opgewarmde soepen. Maar goed op na het visgedeelte. Er werden 2 schalen geserveerd en met een grote honger gingen we aan de slag. De vis zag er erg door gefrituurd uit en smaakte ook zo. Het gevoel van eten in een restaurant veranderde in eten bij de snackbar. Uiteindelijk het beste van gemaakt door gewoon te eten en te drinken en er verder niet lang bij stil te staan. Het genoemde bestelde en 7 frisdrank consumpties koste uiteindelijk 135. Conclusie: bediening, presentatie, klantvriendelijk is aan verbetering toe. Verder kan men hier kontant en pin betalen. Gratis parkeren voor de deur.
Dit was een nieuwe ervaring. Er is een balie aan het einde van de zaak waar alle vis uitgestald is. Er zijn best wel wat zitplaatsen. Bij de balie kun je ook afhalen dus daar moet je je als zittende klant overheen kunnen zetten. Het eten is heerlijk je proeft dat het vers is en met zorg bereid. Geen alcoholische dranken maar wel heerlijke Marokkaanse muntthee. Voor een zalmschotel betaal je 16 euro en dan heb je 2 flinke zalm moten, friet en salade. Prima eten voor een prima prijs en aardige mensen die de zaak runnen.
Visliefhebbers opgelet....hier moet je echt naartoe!! Heerlijke vis, gezellige sfeer en vriendelijke bediening!
Zeker doen saus is lekker vis is lekker behalve zalm frietjes waren lekker! Service is ook goed.
Vis voor afhaal, je doet het thuis open alles was vettig. De garnaalkroketten waren puur olie meteen weg gedaan. Zag er niet goed uit. Totaal geen smaak. Jammer... niet wat ik had verwacht. Er was weinig keus aan verse vis.
Geen restaurant eerder een snackbar. Alles wordt gefrituurd niet gegrild. Vrij onduidelijk hoe het systeem werkt en als je ernaar vraagt krijg je van de persoon die orders neemt onvriendelijke antwoorden terug. De rest van bediening was wel vriendelijk. Het eten was zeker niet wat we hadden verwacht, flauw en alles smaakte hetzelfde. Helaas niet voor herhaling vatbaar.
Vandaag voor de 1ste keer paella gehaald, na positieve reacties. Voor 1 persoon besteld, was ruim voldoende werd mij gezegd aan de telefoon. Ben een goede eter, maar dit was wel weinig vond ik persoonlijk, ook was het niet echt warm. Jammer
Weert. Al is het geen haute cuisine, zeer smakelijk en lekker eten. Malse zalm en heerlijke kibbeling van de betere kwaliteit. Netjes op tijd bezorgd. We zijn tevreden en gaan zeker nog vaker bestellen.
Erg slechte service, een bestelling gedaan van 900 gram, thuis bleek het echter maar 700 gram te zijn. Erover gebeld, zeer onvriendelijk en onbeschoft behandeld. Ook werd bij het doorgeven van de bestelling gevraagd of de twee vissoorten apart verpakt konden worden. Dit kon zeiden ze, maar bij het ophalen hadden ze dit niet gedaan.
Een kleine gemixte schotel en een paella voor 2 personen. Waren met 4 personen maar was gewoon te veel. Wel super lekker. Gemixte schotel was heel gevarieerd. Zeker de moeite waard om nog een keer te bestellen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid