facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aquacamping en Jachthaven De Rakken

Aquacamping en Jachthaven De Rakken
Adres: Lynbaen 10, 8551 NW Woudsend, Nederland
Telefoonnummer: 0514 591 525
Staat: Friesland
District: Súdwest Fryslân
Stad: Woudsend
Route: Lynbaen
Huisnummer: 10
Postcode: 8551 NW


Openingstijden

maandag: 09:00–17:00
dinsdag: 09:00–17:00
woensdag: 09:00–17:00
donderdag: 09:00–17:00
vrijdag: 09:00–17:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: 09:00–17:00

Recensies
Aan de telefoon een nogal koele dame, waar we geen plekje konden reserveren voor onze speciale gehandicapten boot de Aron.nEchter bij aankomst een uiterst vriendelijke havenmeester die een mooi plekje had waar we de rolstoellift konden gebruiken.nVerder is de Rakken een hele fijne jachthaven vlak bij het dorp en goed voorzien van alle faciliteiten.nHet drinkwater om de tank van de boot te vullen is wel duur. €0,50 voor misschien 100 liter.
Fijne haven met goeie sanitaire voorzieningen, aardige havenmeester en leuk stadje waar je binnen een paar minuten bent! Supermarkt is goed en heerlijk gegeten bij restaurant de Pleats!nNu 3e keer in deze haven aangelegd, aanrader dus!
Mooie locatie aan het water. Huisje niet goed schoon, plakkerige vloer en veel stof op kasten en in hoekjes. Inrichting en inventaris tip top in orde. Misschien een afwasborstel nog handig.nSchuurtje ernaast erg muf en stoffig.
Gebruik gemaakt van de jachthaven met onze zeilboot. Mooie haven dicht bij het dorp. Vriendelijke havenmeester. Uitstekende sanitaire voorzieningen waar veel havens een voorbeeld aan kunnen nemen. Geen pinnig gedoe maar lekkere warme ruime douche. Schoon en netjes. Prijs kwaliteit is prima. Een fijne haven om nog eens terug te komen.
Uitstekende ontvangst. Prachtige ligging aan het water en op wandelafstand van het pitoreske Woudsend.nZéér tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid