facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aqua Mundo Center Parcs

Aqua Mundo Center Parcs
Adres: Vondellaan 60, 2041 BE Zandvoort, Nederland
Telefoonnummer: 023 572 0000
Staat: Noord-Holland
District: Zandvoort
Stad: Zandvoort
Route: Vondellaan
Huisnummer: 60
Postcode: 2041 BE


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: Gesloten
vrijdag: Gesloten
zaterdag: 10:00–20:00
zondag: 10:00–20:00

Recensies
Lekker gezwommen, MAAR de vloer bij de kleedkamers was erg vies en ook oud, zo druk was het er niet. Veel kapotte en vieze plafond tegels, zelfs kappote plafonds tegels waar het eten wordt bereid! Grote glijbaan in het midden is erg ondermaats onder het roest, niet centerparcs waardig! Ze hadden beter kunnen renoveren inplaats van een nieuwe wildwaterbaan er bij te maken! Wel vriendelijk personeel!
Het is een klein zwembad met maar 1 grotere glijbaan in belabberde roeststaat. De wildwaterbaan is hartstikke leuk maar ook gevaarlijk zoveel mensen tegelijk die op elkaar botsen. Buitenbad is warm maar saai. Golfslagbad is leuk, bios moet maat net iets afgespeeld worden wat de kids willen zien We moesten een dagkaart kopen en dan is het ontzettend duur -bijna 100 euro met 4 personen inclusief verplichte dagkaart parketenals- als je met 2 uurtjes wel bent uitgespeeld. Dan gaan we toch liever naar het Tikibad. Wel vriendelijk personeel overigens!
Warm water, leuke glijbanen, jacuzzi en nog meer. Het park is kleiner dan die in Eemhof maar de wildwaterbaan is veel spannenender en leuker! Wij gaan meestal van 17 tot 21 uur avond kaartje is rustiger en zeker lang genoeg om non stop te genieten. Het eten vind ik helaas wat minder, en hoe gaar is ook afhankelijk wie er achter de bar staat, daar is zeker nog ruimte voor verbetering. Goed te parkeren op het terrein voor 7.50.
Matige Center Parcs. In het verleden bij verschillende locaties geweest om in Aqua Mundo te zwemmen. Echter viel deze onwijs tegen vergeleken de rest en de foto's. Het is enorm klein waardoor het snel te druk wordt. Weinig plekken om te kunnen zitten tijdens het bijv. eten geven van de kleine. Glijbanen zijn opzich wel te doen. Alleen moet je heel goed opletten bij de groene glijbaan. Deze glijd niet onwijs snel terwijl je al wel snel groen krijgt om te gaan glijden. Hierdoor ben ik zelf op een man voor mij gebotst wat bij een kind bijvoorbeeld goede blauwe plekken zou kunnen veroorzaken.nnZe vragen ook onwijs veel voor bandjes voor je kleintje terwijl ze graag veiligheid willen. Ik snap dat je moet verdienen, maar niet op veiligheid... Enige + punt was het vriendelijke personeel :
Al vaker geweest op center parcs, maar ik heb meer en meer het idee dat dit achteruit gaat.nWij verbleven er een midweek, wildwaterbaan deed het niet eens, erg koud in gedeelte achter de glijbaan, het golfslagbad wordt je kind omver gelopen in het water door tieners die er met 2 bussen waren vanuit Duitsland, die schijnbaar door het niet functioneren van wildwaterbaan maar vermaak zochten in het golfslagbad, wat gevolgen daar had voor kleine kinderen en ouders. Er werd ook niks van gezegd, was niet normaal.nnKleedkamers erg koud en net als WC's niet erg schoon, jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid