facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aqua Asia Club

Aqua Asia Club

Info

Aqua Asia Club, gevestigd in De Rotterdam, is een hoogwaardig horeca concept met een lounge gedeelte en restaurant. U kunt hier terecht voor lunch en diner

Geschiedenis

Aqua Asia Club, gevestigd in het gebouw "De Rotterdam", is een high-end Japanse restaurant met een loungeruimte op de eerste etage. Het restaurant onderscheidt zich door haar moderne ambiance en ligging aan de rivier de Maas dat een adembenemende uitzicht biedt op de Erasmusbrug. U kunt hier terecht voor lunch en diner.

Adres: Holland Amerikakade 106, 3072MC Rotterdam
Telefoonnummer: 010-2374980
ln.bulcaisaauqa@ofni
Stad: Rotterdam
Route: Holland Amerikakade 106
Postcode: 3072MC


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 23:00
Dinsdag: 12:00 - 23:00
Woensdag: 12:00 - 23:00
Donderdag: 12:00 - 23:00
Vrijdag: 12:00 - 02:00
Zaterdag: 12:00 - 02:00
Zondag: 13:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: aqua asia rotterdam parkeren, sushi rotterdam zuid, aqua asia rotterdam menukaart, sashimi rotterdam, sushi rotterdam, aqua asia vacatures, sushi kop van zuid, halal sushi rotterdam
Recensies
Slechte ontvangst. Ze zien je staan bij de ontvangstruimte en laten je gewoon wachten tot je uiteindelijk na een aantal minuten, maar naar hun toe loopt. Je betaalt hier Michelin ster prijzen, maar je krijgt Shabu Shabu eten voorgeschoteld. De sushi rollen had ik wel wat groter en beter gevuld verwacht voor deze prijzen. Ze lijken wel op een loempiarol van de Vietnamees van het Hofplein. Bij een steaktartaar zitten er maar 6 stukjes vlees. De mensen die het hier lekker vinden hebben totaal geen smaak of hebben nog nooit goed gegeten. Wat ook niet raar is als je met joggingpakken en badslippers komt eten. Het is meer een high-end clubhuis, dan restaurant. Ik was met 2 personen 200€ kwijt, dat is mij bij andere gerenommeerde restaurants niet eens gelukt. Ik vind het niet erg om er goed voor te betalen, dan wil ik wel waar voor mijn geld. Tip: Mensen geniet van je geld geef het beter uit aan een goed restaurant die het verdient. Als ze mij hier gratis zouden laten eten, zou ik er niet eens voor terugkomen.
Hier niet komen! Zonde van je geld en je gaat ontevreden en hongerig weg. De kip was in een veel te zoutige saus gebakken waardoor we na een paar hapjes niet eens verder konden eten. Hebben bijna alles laten staan. De kip spiesen waren ook niet in orde. Niet goed door gebakken. Blunder op blunder. Als bijgerecht gebakken rijst genomen. Er was echter geen sprake van gebakken rijst. Het was witte gekookte rijst met wat kruiden en sesamzaadjes eroverheen. Ook was de rijst qua smaak niet in orde. Smaakte nergens naar, of als ik wat moet zeggen: dan naar het water waarin de rijst gekookt is. Ook was deze portie rijst bedoelt voor een kind van 3 jaar en niet voor een volwassene. Veel te kleine portie, vooral voor dat geld. Toen we het restaurant verlieten voelde we ons best afgezet eigenlijk aangezien je best wel wat moet betalen. Als het eten in orde is maakt dat niet uit. Maar zoveel neer moeten tellen voor smakeloos, zoutrijk eten? We hebben bijna alles laten staan omdat het gewoon echt niet te eten was. Vrijwel meteen voelde partner en ik ons moe en loom. We besloten maar meteen naar huis te gaan aangezien we ons extreem moe voelde na die paar happen in het restaurant. We hadden dit nooit meegemaakt. Vermoed dat er een bacterie of iets in het eten zat waardoor we ons zo hondsmoe voelden. We zijn thuis meteen in slaap gevallen en pas de volgende dag wakker geworden. Beide namen we hetzelfde gerecht en het kan dus niet anders dat er wat behoorlijk mis was met het eten. Kom hier niet mensen. Spijt spijt spijt!
Ontvangst slecht, je mag 10 minuten wachten en dan komt iemand je ophalen. Een excuus dat je moest wachten krijg je niet. Menu kaart had veel sojasaus vlekken en ranzig om aan te raken. Bediening heel onervaren die het eten neerlegt en wegloopt. Als je 25€ voor 8 stuks sushi betaald verwacht ik toch een uitleg over het eten. Kaart is niet heel uitgebreid. Eten is prima, maar verwacht geen high end super dupy sushi rollen! Ps: 3 rollen + 1 gyoza is 80€
Tweede keer dat ik hier gegeten heb. Eerste keer viel me al op hoe plakkerig de sushi rijst was en hoe het plakt aan het bord. Vond de sushi het toen niet waard. Overpriced en laag van kwaliteit. Enige aanrader was de Dynamite shrimp zoals op de foto. Vandaag was nogmaals een terugstelling. Werden letterlijk weggestuurd omdat er “een andere groep stond te wachten” en alleen onze tafel daarvoor beschikbaar was. Er zaten nog mensen te eten en er werden borden weggehaald door personeel. Belachelijk voor een tent waar je van de kaart af bestelt en niet 2,5 zit tijd hebt zoals een all you can eat. Tevens ook slechte klantenservice. Nog nooit zoiets meegemaakt. Wil je lekkere sushi? Zat andere lekkere tenten in de buurt. Zoals restaurant MOOD, zit paar meter verder, de sushi daar is een wereld van verschil. Tweede en laatste keer Aqua Asia.
De hele vibe hier klopt niet. Zou high end moeten zijn maar je betaalt gewoon vooral veel voor weinig eten dat niet heel indrukwekkend is. Mensen komen hier vooral om gezien te worden lijkt het, voor hetzelfde geld heb je op een andere plek naar mijn mening een leukere avond. 28 euro voor 8 maki van deze kwaliteit is gewoon oplichterij.
Eten: het eten was lekker, 7/10. Voor deze prijs had ik een hogere verwachting. Toetje: niet het waard. Smaakloze meloen en aardbeien, de mochi was diep vries/industrieel, te dun. Jammer. Ik heb beter ooit geproefd. Bediening: mag vriendelijke en gastvrije. Er kwam niemand ons vragen voor een toetje of om de borden op te ruimen. Wij moesten roepen. Personeel: 2 dames aan het werken. Eentje praat veel te zacht, dat je niks hoor en de ander was koud en ongezellig. Lange nagels: Vies. Ciao!
Mijn favoriete asian cuisine in Rotterdam! Het eten is altijd heerlijk en van topkwaliteit! De bediening is attent en het interieur amazing! Dineren met een prachtig uitzicht, love it!
Altijd met plezier hier gekomen. Gisteren voor het eerst ontevreden vertrokken. Meid van de bediening serveerde met chagrijnige blik en ik had het idee toen zij onze bestelling opnam dat niks van de bestelling ging kloppen en helaas was dit ook zo. De fles wijn was vergeten. De eerste twee hoofdgerechten kwamen al en we zaten nog op de wijn te wachten. Na klungelend de wijn open te maken, konden we eindelijk gaan eten. Ze wist overigens de dagprijs niet van de zeetong. Marinade van de vis was veel te zout. Achteraf gebleken dus 52,50 euro betaald voor veel te zoute vis en ik ben als Surinamer notabene gewend om zout te eten. Halverwege het eten hadden ook maar besloten om de zoute smaak vd vis te bedekken met saus van een ander gerecht om het enigzins te verbloemen, want het smaakte echt alleen maar naar zout. Daarnaast hadden we een halve kreeft besteld. Dit gerecht zag er heel mooi uit en smaakte lekker. Echter eten wij niet vaak kreeft en pas halverwege het eten vroegen wij ons af of wij een halve of hele kreeft aan het eten waren. Aan de rekening te zien hebben wij dus een hele kreeft gegeten en toen we verhaal gingen halen bij de serveerster werden we schofterig behandeld met als antwoord.. "je hebt toch een hele kreeft gegeten?!" en dan nog beweren dat wij een hele kreeft hebben besteld. Dus ze noemde mij ook nog eens een leugenaar! Wanneer ze serveersters met meer klasse aannemen en minder zout gaan marineren, zal ik het weer eens overwegen om te komen. Voor de komende tijd.. hell no!
De reden dat ik 2 sterren geeft is omdat het eten wel lekker is. De bediening is triest en zeer onervaren. Nadat wij naar de tafel begeleid werden duurde het een slordige 30 minuten voordat wij geholpen werden. Ik en mijn partner moesten vragen om geholpen te worden en vroegen wat het 6-gangen menu inhield, hierop kregen wij het antwoord: wat met vlees en vis en warm en koud.. Hierna hebben wij besloten om van de kaart te bestellen en dit duurde weer een half uur voordat wij ons eten hadden eerst het verkeerde gekregen toen besloten we om de hoop nog niet op te geven en bestelde we wat meer.. dit ging in plaats van in 1x goed, helemaal niet goed! Halverwege besloten weg te gaan en moesten wij vragen of de gerechten die wij niet gehad hebben van de reken af gehaald konden worden.. na dat hij bedrijfsleider/eigenaar nog even moest kijken op welke tafel wij zaten, kregen wij na 10 min de rekening zonder excuus en zonder wisselgeld. Het blijft bijzonder dat dit soort zaken nog gasten ontvangen en ik ben in tijden niet zo teleurgesteld en boos geweest!
Bij aankomst 45 minuten moeten wachten voor er een tafel vrij kwam terwijl we hadden gereserveerd. De sushi had weinig smaak en vind de prijs/kwaliteits verhouding niet goed. Personeel was wel vriendelijk en begrip vol. Aqua Asia wordt veel overgesproken echter voor goed eten zal ik het afraden. Tenzij je gaat om te zien en gezien te worden ben je wel op de juiste plek.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Aqua Asia Club.

Rotterdam lounge

openingstijden, locatie, vervoer. Holland Amerikakade 106 rotterdam sushirestaurant kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Aqua Asia Club adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Aqua Asia Club. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Aqua Asia Club delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mori Sushi Bar Mori Sushi Bar 87 meter Heerlijke sushi. Echt een aanrader als je van sushi houdt. Je proeft zoveel verschil ...
Itami Lounge Itami Lounge 117 meter De sushi was heerlijk. We hebben ook een hoofdgerecht genomen. Klantvriendelijk van p...
Mio Cocktail & Lounge Mio Cocktail & Lounge 958 meter Slechte service en slechte sushi. Bijna een uur gewacht op de sushi was die koud. Shi...
Eau Lounge Eau Lounge 1 km Prachtige feest locatie!!! Knus en gezellig We hadden een top avond. Alles goed verzo...
91Spices 91Spices 1 km Mooi restaurant, vriendelijk personeel en bijzondere gerechten! Voor mij als oer-Hol...
Mecnun Lounge Rotterdam Mecnun Lounge Rotterdam 2 km we hadden gereserveerd bij Laila , maar we zijn geplaats bij mecnun ivm corona en ma...
Sumo Mauritsweg Sumo Mauritsweg 2 km Lange tijd geen sushi gegeten, maar mijn gezelschap opperde het, als afsluiting van e...
BeyMen Rotterdam BeyMen Rotterdam 2 km Gisteren avond genoten van de “Beymen Tepsi”. Deze bestond uit een mixed grill, stoof...
Planet Cake Planet Cake 2 km Super lekkere en mooie taart Jullie moeten niet stoppen met jullie taarten bakkerij. ...
Vegan Sushi Express Vegan Sushi Express 2 km Sushi valt uit elkaar en de rijst is niet goed gaar. Komkommer was verlept en hing sl...
Atoll Atoll 3 km 2x geprobeerd om te bellen om een baan te reserveren. 1 uur in de wacht gestaan! Niem...
Sumo Oriental Kralingen Sumo Oriental Kralingen 3 km Beste all you can eat sushi in de regio. Kaart is compact, maar bijna alle gerechten ...
OBA Grandcafe en Restaurant OBA Grandcafe en Restaurant 4 km Leuke en sjieke chill plek, je kan etenHeeeeeeerlijk eten, tapas en toetjes, drinkeng...
Kyoto Sushi & Teppanyaki Kyoto Sushi & Teppanyaki 5 km Al lang bekend met de sushi, heerlijk! Nu voor het eerst nasi daging erbij, botermals...
Bro's Rotterdam Bro's Rotterdam 5 km Diverse modellen leverbaar. Hittebestendig glas, optioneel tegen meerprijs.
La Riviera Events La Riviera Events 5 km Gezellig en veilig
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid