facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apricot

Apricot
Adres: Singelpassage 11a , Assen 9401 JB, NL
Telefoonnummer: 0592 269 891
Stad: Assen
Route: Singelpassage 11a
Postcode: 9401 JB


Openingstijden

Woensdag: 17:30-23:00
Donderdag: 17:30-23:00
Vrijdag: 17:30-23:00
Zaterdag: 17:30-23:00
Zondag: 17:30-23:00


op zoek naar gerelateerd: apricot kleding, apricot clothing, apricot kleding nederland, apricot nederlands, apricot kledingmerk, apricot clothes antwerpen, apricot jurk, apricot jurken
Recensies
Wat een geweldig restaurant, sfeervol en warm. Heerlijk gegeten erg verrassend zijn de gangen, je kunt kiezen uit 6,7 of 8 gangen wij hebben 8 gangen genomen, echt een aanrader. De gastheer en gastvrouw gaven uitleg bij de gerechten en wijnen. Armen wat een geweldig restaurant en personeel. Wij komen zeker weer
Een smaak avontuur. Je smaakpapillen worden bij ieder gerecht weer verrast. Prachtig ingericht, wat zorgt voor een sfeervolle setting. Bediening is goed op de hoogte van de gerechten. Zeer zeker aan te bevelen. Neem er wel de tijd voor en geniet.
Heerlijk gegeten!! 6 gangen verassingsmenu was top!! Ook het wijnarrangement wat wij erbij hadden genomen was super. Gastdame legde alles rustig en professioneel uit!! Echt een aanrader voor een heerlijk avondje uit!! Je moet er wel een paar uur voor uittrekken maar dat is geen probleem!
Prettige plek waar lekker kunt eten. Vriendelijke bediening.
Heerlijk gegeten! Een aanrader voor de fijnproever.
Top restaurant , vriendelijk personeel en eigenaar hoop dat ze snel weer open kunnen dan zijn we de eersten die reserveren.
Heerlijke, verfijnde gerechten als kleine kunstwerkjes gepresenteerd. Er is geen menu, de chef kookt een verrassing menu van 6, 7 of 8 gangen. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De chef kookt met passie voor zijn gasten. Hier voel je je in de watten gelegd. Fijnproevers, kom deze parel in Assen ontdekken!
Super lekker gegeten
Heerlijke afhaalmaaltijd besteld. Ruim voldoende, heerlijke smaken. We komen graag eens eten als jullie weer gasten mogen ontvangen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid