facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Approved Sneakers

Approved Sneakers

Info

We are a young and flexible company specializes in exclusive sneakers, we buy | sell | trade. We develop and organize concepts and events around sneakers.

Geschiedenis

Approved Sneakers is a young and flexible company who specializes in buying and selling of exclusive sneakers from all major brands. Primarily focusing on the hardtofind and everywhere sold out shoes. Additional activities are the development of concepts and organizing events focusing on sneakers and lifestyle.

Adres: Hilversum
Telefoonnummer: 0642410105
Stad: Hilversum



op zoek naar gerelateerd: Pecan and Yellow Ochre Nike, Air Max 1 'Pecan and Yellow Ochre, DZ0482-200
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Strating Schoenen Strating Schoenen 446 meter Super goed bereikbaar ook in Coronatijd. De schoenen konden niet snel genoeg bezorgd ...
Strating Kids Kinderschoenen Strating Kids Kinderschoenen 448 meter Fijne winkel, je wordt prettig geholpen en er is genoeg keus. We zijn wederom weer go...
Sandaaltjes.com Sandaaltjes.com 2 km SANDAALTJES.COM is de online winkel voor de stijlvolle en trendy vrouw die op zoek is...
Recensies
Dus ik vroeg aan dat meisje afgelopen zaterdag of ik ook de rechterschoen er bij mocht hebben om te passen. Het meisje was wat geïrriteerd, ze was druk met zichzelf in de spiegel, maar ging toch de schoen zoeken achter. Na best een tijdje kwam ze terug zonder schoen. Eigenlijk dacht ik dat ze me vergeten was... Of ik dat zwarte ding wat in de schoen zat ook had. Die had ik. Zij nogmaals op zoek. Ze had hem na een tijdje gevonden en kwam met de doos en de schoen en gaf mij de schoen. Ik vroeg haar het volgende: " Zijn deze schoenen van leer?" Haar antwoord heeft mij met stomheid geslagen: "Ze zijn gemaakt van stof waar schoenen van gemaakt worden. Ik laat de doos hier staan. Ik heb nog andere klanten." En ze liep weg. Ik heb de schoen uitgetrokken en hetzelfde gedaan.
Waardeloze service. Staan eerst een kwartier voor je neus te geinen met elkaar voor je geholpen wordt. Zie thuis dat ik 2 rechter schoenen heb mee gekregen. Uur rijden, €5 parkeerkosten, staan ze weer wat schaapachtig te lachen. Geen excuses, geen compensatie. Veronica kan beter doosjes uitpakken en geen klanten meer helpen
Zeer goede service en tevens een lekker geolied team. Dit is nu zoals je als klant de service en hospitaliteit wil ervaren.
Verschrikkelijk slecht personeel. Hebben echt geen idee hoe je met klanten omgaat, interesseert ze ook niet. Terwijl de medewerker met een klant bezig is gaat hij tussendoor even lekker met zijn vriendin staan kletsen. De manager van deze zaak interesseert het ook niet echt en laat het maar gebeuren. Als je op deze manier moet je het niet raar vinden als er niemand meer in je winkel komt.
Ben op twee verschillende dagen afgelopen week binnengelopen vanwege slechte ervaring op dag 1, voordeel van de twijfel gegeven met uiteindelijk dezelfde ervaring: Geen enkele keer aangesproken, begroet of zelfs maar aangekeken. Personeel was alleen maar met elkaar aan het geinen en totaal niet bezig met de klanten in de winkel. Voelde mij een beetje als ongedierte. Uiteindelijk maar naar de concurrent JD Sports gegaan en daar prima geholpen! Ik ga hier niet meer heen.
Leuk geholpen door een jongen die er pas net werkte alleen die manager thans dat denk ik geeft echt geen drol om zijn klanten. De jongen kwam er met mij niet helemaal uit en de manager heeft ons samen een half uur laten wachten. Waarop? Geen idee, dat wist de jongen ook niet. Daar om een 3. 5 voor nieuwe personeel lid 1 voor de manager = 3
Werkelijk waar verschrikkelijk personeel! Afgelopen zaterdag nieuw paar schoenen gekocht in de winkel gepast, vond dat de rechter wel iets knelde aan de zijkant. thuisin de doos mee naar huis genomen nog keer gepast op het tapijt en toen gelijk besloten terug te gaan. zodoende terug gegaan verhaal uitgelegd. ander paar werd gehaald, deze gepast zaten wel al beter maar nog steeds niet perfect. Verkoper oh geen probleem ik heb hier nog 2 paar van in maat 41 ik ga ze even halen. uiteindelijk het 3e paar aan die dus goed zaten, zegt de verkoper ineens ow maar deze kan ik niet terug nemen want ze zijn gedragen?? ja bij het passen. Misschien zat dat kleine veegjeniet te zien als je het niet zou weten er al toen ik ze kocht. Het advies gekregen laat ze maar oprekken wij kunnen niks doen!!! moet ik volgende keer met een telelens komen om schoenen vast te leggen of er al dan niet iets op zit?. Beste Foot Locker Hilversum ik kom hier NOOIT meer schaam jullie! tweede keer achter elkaar dat ik hier schoenen koop en problemen heb met dit verschrikkelijke personeel. Er gaat tevens ook een klacht naar Foot Locker Nederland.
Zeer goede zaak met een geweldige service. Het personeel is erg vriendelijk en je word ook snel geholpen. Het enige minpuntje is het assortiment, soms zijn niet alle schoenen in de gewenste maat beschikbaar. Verder is dit een top winkel en voor mij een aanrader!
Vervelend personeel
Belachelijk slechte service, de heren waren vooral meer met zichzelf bezig dan met de klant. Erg opdringerig, alsof de verkoper een bepaald bedrag moest halen. ik koop de schoenen wel bij een andere zaak, dit was onwijs irritant!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid