facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apple Museum Nederland

Apple Museum Nederland

Info

Kijk voor aanvullende informatie op http://www.applemuseum-nederland.nl

Geschiedenis

De tijd van voor de iPad, het begin van de iPhone en de iPod en de tijd ver daarvoor laten beleven.
Wil jij eens op een oude Apple computer werken, kom dan naar dit museum, want er staan geen "VERBODEN AAN TE RAKEN" bordjes.
Wij willen iedereen de mogelijkheid geven om zoveel mogelijk (oude) modellen van Apple te leren kennen. "Dit is toch een stukje geschiedenis dat uiteindelijk het leven van mensen over de hele wereld heeft beïnvloed", zoals een facebook lezer schreef.

Adres: Burg. G. van Weezelplein 10, 9431 AG Westerbork
Stad: Westerbork
Route: Burg. G. van Weezelplein 10
Postcode: 9431 AG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Museum van Papierknipkunst Museum van Papierknipkunst 14 meter Museum van papierknipkunst is leuk om te bezoeken. Je bent hier zeker voor een uur zo...
Museum van Papierknipkunst Museum van Papierknipkunst 47 meter Ik vond het erg interessant. Eerst een korte rondleiding met veel uitleg, daarna rust...
Recensies
Gepassioneerde gids die je meeneemt met interessante verhalen en anekdotes door geschiedenis van Apple. Zeker de moeite waard! Neem er even de tijd voor. Zeer een interessanten objecten te zien.
Een prachtige collectie van Apple-producten, zowel hardware als software. Verassende locatie ook, in een oude Drentse boerderij, midden in historisch Orvelte. Men neemt ook ruim de tijd voor een rondleiding. Aanrader!
Afgelopen maandag in dit fantastische museum geweest, echt de moeite waard en ik vond de collectie apple machines zeer compleet! De rondleiding door een echte Apple fanaat was leerzaam en leuk dat de oude 'bakken' gewoon werken en en je mag alles uitproberen. Hier zie je dat er vroeger heftig geexperimenteerd is voordat we op het punt zijn waar we nu zijn met de gelikte Apple apparaten. Ook mooi om de volledig mislukte modellen te zien... en zelfs een NEXT machine. Kantelbare monitoren, voorlopers van hedendaagse laptops, alles staat er! En een lekker donker, tikje rommelig hok, dat past echt die retro machines. Op het eind zijn de voor de meeste mensen bekende iPods en iPhones te zien maar die zijn eigenlijk nog te vers voor een museum maar ach, je vermaakt je hier wel als Apple fan en voor niet bekenden van Apple is het een nuttige geschiedenisles! Aanrader! Je kunt hier in 30 min. alles zien maar ook de hele middag zitten voor de computer nerds onder ons :-
Leuk, voor nerds, voor Apple liefhebbers, voor techneuten, voor mij, maar zeker ook voor kinderen. Goede verhalen van oprichting tot nu door een nerdisch type die de oprichting nog meegemaakt kan hebben en daar is blijven hangen. Kinderen kunnen lekker bezig op verschillende types Apple apparatuur van toen tot nu. Met een beetje interesse voor techniek/computers vinden ze het vertelde verhaal ook boeiend genoeg om het hele verhaal mee te maken. Als je in de buurt bent, ga dan een kijkje nemen!!!
Een prachtig museum over de geschiedenis van Apple. Het museum was eerst gevestigd in Orvelte, maar nu sinds kort in Westerbork. De enthousiaste vrijwilligers vertellen vol passie het verhaal van Apple, Steve Jobs, Steve Wozniak, de Apple Lisa, de Mac enzovoort. Eigenlijk is bijna alles van Appe te vinden. Bijzonder is bijvoorbeeld de eerste stappenteller. Het is alleen jammer, dat de huidige ruimte te klein is voor het tentoongestelde. Voor echte Apple-fans een aanrader!
Het museum was top! Het enige dingetje dat een klein beetje tegenviel was dat de rondleiding ietsjes te lang duurde maar het museum zelf maakte alles goed. Verder verraste de collectie mij erg. Er waren zo veel oude exemplaren. Als applefan word je hier erg blij van. Echt om aan te raden!
Als je de geschiedenis van Apple wilt onder gaan in levende lijve moet je dit museum bezoeken. Enthousiaste vrijwilligers/gidsen en werkende oude computers. Heel leerzaam
Een Apple museum in Nederland ! Met veel enthousiasme naar toegegaan in het o-zo-mooie dorp Orvelte. Helemaal enthousiast begeleid door de vrijwillger ter plekke.... Boeiende verhalen en heel mijn leven kwam aan mij voorbij...
Leuke verzameling computers, al zou het 5 sterren krijgen van mij als ze hun verzameling iPhones uitbreiden en daar ook een rondleiding geven en ook iPads toevoegen, want die zijn er niet.
Prachtig overzicht van de Apple historie met veel wetenswaardigheden en unieke hardware en software. Zeer de moeite waard voor de Apple liefhebber.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid