facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Appeltje Hy'tje

Appeltje Hy'tje

Info

Appeltje Hy'tje
• Wijnbar • Antipasti • Streetfood

Wij serveren onze producten vanuit onze Citroën Hy uit 1954.

Geschiedenis

Appeltje Hy’tje is een foodtruck met stijl. Wij serveren streetfood op iedere locatie, terwijl u onze Citroën Hy kunt bewonderen. Wij tuffen het land door om iedereen mee te laten genieten van het mooiste dat er is “Food” !

Ook kunt u ons inhuren bij een event, bruiloft, borrel en of bedrijfsfeest dit kan samen met onze Wijntruck “Wijn bij Robijn” wij tuffen het land door om dit moois met iedereen te delen.



"Appeltje Hy’tje is van alle markten thuis, van een mooie antipasti tot een heerlijk stukje mals vlees. Altijd ter plekke bereide gerechten vanuit een rollende keuken. Natuurlijk serveren we heerlijke, bijpassende wijnen, bieren en fris."
Adres: Reinette 14, 2771PE Boskoop
Telefoonnummer: 0654737944
Stad: Boskoop
Route: Reinette 14
Postcode: 2771PE



op zoek naar gerelateerd: Foodtruck wijn, Wijntruck
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rehana's Kitchen Rehana's Kitchen 265 meter Lekkerste barra/broodje Bakkeljauw, vriendelijk personeel en prijs/kwaliteit is topEt...
Dr. Food Dr. Food 583 meter Gezonde catering, ontbijt, lunch, diner, hapjes, borrelplanken, gezonde lunch- en fru...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid