facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Appelman Massage

Appelman Massage

Info

Sportmassage, wellnessmassage, stoelmassage en kinesio taping

Geschiedenis

Als je veel sport kun je last krijgen van je spieren. Een goede trainingsbelasting en voldoende rust is belangrijk om overbelasting te voorkomen. Daarnaast is het verstandig extra aandacht aan ontspanning en herstel te geven. Denk hierbij aan sportmassage en spieroefeningen. In mijn massagepraktijk geef ik sport- en wellnessmassage, stoelmassage en kinesiotaping.



"Heb je spierklachten? Massagetherapie kan uitkomst bieden. In mijn praktijk in Wognum, vlakbij Hoorn gelegen, bied ik verschillende massagebehandelingen aan. Mijn specialisme is sportmassage, eerste hulp bij blessures en kinesiotaping. Ik werk alleen op afspraak. Wil je snel geholpen worden, stuur mij dan een whatsap voor een afspraak."
Adres: Kamgras 16, 1687WH Wognum
Telefoonnummer: 0652421275
Stad: Wognum
Route: Kamgras 16
Postcode: 1687WH



op zoek naar gerelateerd: Stoelmassage Hoorn, Sportmassage Hoorn
Recensies
Dennis heeft mij heel goed geholpen met mijn nek en schouderklachten. Dit kwam door een verkeerde houding door thuiswerken. Ik was er snel vanaf en ga nu wat regelmatiger heen voor het nodige onderhoud.
Gepassioneerd, deskundig en klantvriendelijk zijn 3 woorden die meer dan van toepassing zijn op Dennis Appelman. Dennis weet in zijn massagepraktijk een fijne en rustgevende sfeer te creëren en denkt goed mee om je lichaam in de juiste conditie te krijgen en te houden. Van harte aanbevolen!
Super service. En geweldige snelle behandeling bij mijn blessure.
Prima praktijk met een kundige sport masseur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid