facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Appartementen Leonardus Valkenburg

Info

Strijk neer in één van onze 7 gloednieuwe en sfeervol ingerichte appartementen in Valkenburg a/d Geul. Laat dit even jouw warme thuis zijn.

Geschiedenis

Wij heten je van harte welkom in één van onze mooie appartementen. Begin 2016 hebben wij dit monumentale pand helemaal gestript en zoveel mogelijk met oude materialen gerenoveerd en gemoderniseerd. Het resultaat zijn 7 prachtige appartementen voor twee personen, waar je je vast en zeker thuis voelt. Hier kun je maximaal genieten en tot rust komen. Bijvoorbeeld tijdens een weekendje weg of als je toe bent aan een korte of langere vakantie op het mooiste plekje van Zuid-Limburg.

Jouw tijdelijke thuisbasis ligt op een unieke en idyllische locatie aan de voet van de prehistorische vuursteenmijn in Valkenburg, symbiotisch omringd door de elementen vuur, water, hout, lucht en aarde. Geen wonder dat de energie hier optimaal bruist!
Bovendien is het de perfecte uitvalsbasis om Zuid-Limburg te ontdekken. Maar niet alleen onze bourgondische hoofdstad Maastricht ligt op een steenworp afstand, je zit ook binnen de kortste tijd in Luik of Aken. En vergeet vooral Valkenburg zelf niet!

Geniet vanuit je appartement van het prachtige uitzicht over het wildromantische weidelandschap waar het riviertje de Geul onbelemmerd haar weg doorheen slingert.

Zodra je de voordeur uitstapt, sta je binnen een paar minuten in natuurgebied Ingendael. Hier kun je naar hartelust wandelen of fietsen. De vochtige graslanden van de Geul gaan via een hellingbos over in plateaubos. Onderweg, op weg naar het uit 1155 stammende Chateau St. Gerlach en het bijhorende romantische kasteelpark, word je begroet door Gallowayrunderen en Konikspaarden.

Loop je de andere kant op, dan ben je na een kleine tien minuten flaneren midden in het bruisende centrum van Valkenburg. Hier waan je je meteen in het buitenland. Voel de flair en de positieve energie van ons charmante en bourgondische mergelstadje.

Onze comfortabele appartementen bieden alle zeven ruimte aan twee personen. Eén vakantiewoning ligt op de begane grond en is ook toegankelijk voor minder validen; de overige appartementen zijn uitsluitend bereikbaar via trappen naar de eerste en tweede etage.

Uiteraard zijn al onze smaakvol ingerichte studio’s van alle moderne gemakken voorzien, inclusief ontbijtservice op bestelling, gratis WiFi en een flatscreen-tv.

Tijdens je welverdiende break kun je natuurlijk ook gebruik maken van de faciliteiten in Energetisch Centrum Leonardus als je dat wilt. Je kunt je hier bijvoorbeeld heerlijk laten masseren op afspraak. Of je kiest voor een energetische Jin Shin Jyutsu-behandeling door Leon Bemelmans.

Alle appartementen zijn ingericht voor twee personen.
In ieder appartement staat een tweepersoons-boxspring met heerlijke donsdekken. Natuurlijk zorgen wij voor lekker fris gesteven linnengoed.

In de volledig ingerichte keuken ben je van alle gemakken voorzien. Een koffiezetapparaat (inclusief filters en gemalen koffie), een waterkoker en een broodrooster ontbreken uiteraard niet. En op de keramische kookplaat met twee pitten kun je met alle gemak een heerlijke zelfbereide maaltijd maken.

Plof relaxed neer op de ruime bank of in één van de leuke stoeltjes om te genieten van je diner óf neem plaats aan je feestelijk gedekte tafel.

Alle gloednieuwe badkamers zijn uitgerust met een moderne regendouche, inclusief een aparte handdouche. Toilet en wastafel vind je natuurlijk ook in de open badkamer. Wij zorgen uiteraard voor je handdoeken, die zitten bij de prijs inbegrepen.

Tweede etage - 115,- euro per nacht
De oude oorspronkelijke houten balken geven de drie appartementen op de tweede etage een bijzonder karakteristieke sfeer. Bovendien zijn ze extra ruimtelijk vanwege de hoogte; het plafond is namelijk tot in de nok van het pand doorgebroken. Dit geeft je een heerlijk gevoel van lucht en ruimte.

Eerste etage - 115,- euro per nacht
Drie appartementen liggen op de eerste etage. Wil je niet nog meer trappen lopen, dan is dit jouw thuis. Twee studio’s bieden je een heerlijk uitzicht over het achterliggende weidelandschap van de Geul. Het derde appartement kijkt aan de voorkant uit op de welig begroeide vuursteengrotten.

Begane grond – 115,- euro per nacht
Onze zevende appartement ligt op de begane grond en is dus ook toegankelijk als je niet of minder goed ter been bent.

Boek nu!
Wil je één van onze appartementen boeken? Dan bel of mail ons nu meteen, zodat wij samen in de agenda kunnen checken of het appartement van jouw keuze beschikbaar is. Indien nodig, kunnen we je dan ook meteen een alternatief aanbieden. En de boeking leggen we uiteraard ook meteen voor je vast. Easy does it!

T +31 (0) 43 / 363 47 47 (tijdens kantooruren)
M + 31 (0) 6 24 60 69 57
E [email protected]

Adres: Plenkertstraat 80, 6301 GN Valkenburg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: +31 (0) 6 24 60 69 57
Stad: Valkenburg
Route: Plenkertstraat 80
Postcode: 6301 GN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bergzicht Appartementen Hotel Valkenburg ad Geul Bergzicht Appartementen Hotel Valkenburg ad ... 814 meter Hebben hier eind mei begin juni een midweek doorgebracht nog net voor de overstroming...
Recensies
Kamers netjes schoon. Naar mijn mening komt de eigenaar niet geloofwaardig over. Wij hadden afgesproken om vast wat spullen in de koelkast te zetten voordat de kamer nog schoongemaakt moest worden. Dat was geen enkel probleem ! Nadat wij dit gedaan hadden zijn we eerst nog even langs de receptie gegaan om te zeggen dat er nog een tas stond die niet van ons was. Helaas was er niemand bij de receptie, en wij gingen er van uit dat het wel goed kwam. Na enkele uren kwamen wij terug op de kamer en het zag er idd netjes uit, maar tot onze verbazing waren ook onze spullen verdwenen. Na telefonisch contact te hebben gehad waren de spullen volgen haar allemaal in de container beland, ik zeg dan zorg maar heel snel voor nieuwe spullen want alles was nog ongebruikt. Ineens waren onze spullen er nog wel, deze moest ze werd gezegd toen ze op de kamer was uit haar privé koelkast halen de cola had zoonlief alvast maar wat van genuttigd, uit hygiëne heb ik deze toch maar weg gegooid. Ook de tas heeft ze volgens haar zeggen omgekiept in de container. Beetje raar naar mijn idee want je gaat toch eerst met de mensen bellen voordat je iets vernietigd, ze had ook nog een paar schoenen gevonden langs de bank, waarvoor ze dan weer wel gebeld had “hoezo dan niet voor de tas” Wij vonden het maar een raar verhaal wat mevrouw vertelde.
Appartementen Leonardus is een echte aanrader. Super netjes, luxe en erg schoon. Warm ingericht met leuke details. Super vriendelijk ontvangen door de gastvrouw je wordt netjes rondgeleid. Alles op loopafstand, tis een toplocatie op en rustige plek. Een dikke 10 wel verdiend Moniqeu. Groetjes, Jan Bert Slender
Mooie nette kamers. Geen enkel geluid van de andere kamers gehoord, veel lichtinval en zelfs bij deze warme temperaturen 32°c buiten waren de kamers aangenaam fris. Enorm vriendelijke mensen ook. Geen last gehad van de bistro onderaan. Per appartement is er parkeergelegenheid voor 1 wagen. Centrum is op minder dan één km wandelafstand. Tip top in orde.
We zijn super vriendelijk ontvangen . Echt een heel mooi appartement op een hele mooie locatie . Paar min van het centrum . Alles netjes schoon . En een eigen parkeerplaats . Zeker de moeite waard . Wij gaan nog een keer terug .
Wij hadden voor 27 december 2 appartementen geboekt voor 1 nacht bij Monique. Het contact rechtstreeks liep perfect. We hadden gevraagd of er op 1 van de appartementen een extra bed gezet kon worden, en dat was absoluut geen probleem Bij aankomst hartelijk ontvangen, en de appartementen waren schoon, en mooi ingericht. Jammer dat we er maar voor 1 nacht waren, maar we komen zeker nog een keer terug om meerdere dagen te verblijven. Wij raden Appartementen Leonardus zeker aan. Mannus en joyce
Appartementen Leonardus in Valkenburg is echt geweldig en verdiend een dikke 10. Vorige week zijn we super hartelijk ontvangen en het appartement is zo sfeervol en supermooi ingericht dat maak je niet snel mee! Centrum is op 5 min loopafstand. Ruime parkeerplaats en een afsluitbare fietsenstalling. Deze toplocatie is echt een aanrader en wij komen hier zeker terug. We hebben genoten van de Limburgse gastvrijheid en het landschap. Monique je verdient zeker je 5 sterren. Tot ziens! Marjan de Heer.
Wij hadden hier een appartement geboekt om naar André Rieu te gaan in Maastricht. Prachtige kamer. Vriendelijke ontvangst.Kamers: 5/5
Vriendelijke gastvrouw, fijn en sfeervol appartement met alles wat je nodig hebt. Met een paar minuten lopen ben je bij horecastraatje, bezienswaardigheden of winkels. Wij hebben genoten van ons verblijf in Valkenburg.
Wat een heerlijk plekje! Mooi appartement met alle fasciliteiten die je maar nodig kunt hebben.En wat een fantastische gastvrouw!Zij weet echt wat gastvrijheid inhoudt.Wij hebben ons heel welkom gevoeld en komen zeker nog eens terug Monique
Aardige mensen, grote en leuke kamers. We zijn er voor de 2e keer geweest, het appartement ligt tegenover de " Romeinse katakomben" zeker doen als je in de buurt bent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid