facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Appart Media

Appart Media

Info

www.appart-media.nl

Geschiedenis

www.appart-media.nl



"Appart, hét full service marketing bureau uit Roermond, Limburg. Voor al uw marketing oplossingen, zowel online als offline marketing!Van webdesign tot development, van drukwerk tot SEO en van strategieën tot social media marketing."
Adres: Jagerstraat 8, 6042KA Roermond
Telefoonnummer: 0475-745109
Stad: Roermond
Route: Jagerstraat 8
Postcode: 6042KA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tim van Oost Tim van Oost 199 meter Tivano is een reclamebureau voor digitale marketing in Maasbracht. Wij helpen bedrijv...
CMC Marketing en Media CMC Marketing en Media 836 meter Elke keer weer leuk om in in de bioscopen van Foroxity jullie commercials te zien in...
Beedev Beedev 967 meter Vandaag heel goed geslaagd op de herenafdeling in Roermond. Zelf jarenlang vaste klan...
Exo Ape Exo Ape 2 km Digital design studio for the bold and the brave. We build award-winning online brand...
Postul.Art Postul.Art 4 km ontwerpt
MH Roadstyling MH Roadstyling 4 km Top hebben de stickers op mijn auto gedaan en zelfs zo tevreden dag ik de doorspoel k...
Impact Design Impact Design 4 km Prima ondersteuning met de juiste ideeen
Recensies
Appart is sinds kort onze partner omtrent alle marketing onderwerpen. Het traject begint zoals het hoort bij het begin. Appart begint niet zo maar aan het bouwen van website of het creëren van content, maar voert een gedegen bedrijfs DNA onderzoek. Mede door dit onderzoek is het einddoel helder voor medewerkers, ondernemer en Appart zelf. Het projectmatig gestructureerde bedrijf zorgt ervoor dat je als klant constant op de hoogte wordt gehouden van alle ontwikkeling gedurende het traject. Ik ervaar de samenwerking met Appart niet enkel als een klant / leverancier relatie maar echt als een strategische samenwerking!
Sinds 2021 werk ik vanuit mijn rol als manager marketing & communicatie bij OTTO Work Force samen met Appart. Ten eerste hebben ze naar grote tevredenheid onze nieuwe corporate website ontwikkeld. Anno 2023 is Appart een vaste sparringspartner van ons geworden op het gebied van digitale strategie en online development. Ze weten zich goed in te leven in onze doelgroep en spelen goed in op onze prioriteiten en zetten altijd tandje bij als iets urgent geregeld moet worden. Ik heb in ieder geval altijd het gevoel een gewaardeerde klant te zijn. Zou ik je adviseren om ook met Appart in zee te gaan? Heb je een allergie hebt voor Limburgse gezelligheid. Dan is Appart niks. Heb je een hekel aan korte communicatielijnen, afspraak=afspraak en resultaat op de deadline. Hard pass! Werk je niet graag samen met een gezellig jong team van enthousiaste professionals waar je gewoon je/jij tegen praat en ook houden van een flauwe grap op zijn tijd? Dan Appart ook links laten liggen. Spreken die bovenstaande kenmerken je wel aan? Dan zeker contact leggen met ze. Disclaimer. Ik word niet betaald voor deze review en doe dit ook niet onder dwang. Ik sta altijd open voor een referentiebelletje. Mocht ik er plotseling toch een stuk Limburgse rijstevlaai door voorgeschoteld krijgen bij onze volgende afspraak. Dan zeg ik geen nee.
Wij stonden voor een paar grote uitdagingen, een daarvan was onze huisstijl: die moest volledig worden vernieuwd. Appart heeft daar ontzettend professioneel aan gebouwd. Vanuit daar hebben we stapsgewijs de diensten vergroot, waaronder ons ads- en organisch social media beheer voor Nederland. Wij zijn tevreden met zo'n partner. Nogmaals dank voor de fijne samenwerking!
Door een intensieve en zeer positieve samenwerking met Appart is onze nieuwe website tot stand gekomen. Op naar een verdere verdieping en uitbreiding van onze samenwerking
Heel fijn bedrijf om zaken mee te doen. Schakelen snel, geven deskundig advies en durven mee te denken. Ook erg te spreken over de reactiesnelheid, op zowel communicatief- als ook op ontwikkel vlak..!
Appart team is zeer toegankelijk en leeft zich in in het bedrijf. Hierdoor verloopt de samenwerking vlot en soepel. Een aanrader.
Samen met Appart hebben wij een mooie samenwerking opgezet. Appart heeft een mooie site voor ons opgeleverd. Partij is betrouwbaar, komt haar afspraken na en zijn proactief.
Samen met Appart hebben wij een mooie Progressive Web App ontwikkeld. Het uitgangspunt van deze app is o.a. om de best mogelijke service aan de klant te verlenen en deelname aan promoties te vereenvoudigen. De specialisten van Appart verstaan hun vak en staan altijd klaar om hun kennis en expertise te delen. Ze denken mee en komen afspraken na. Vooral dat laatste is voor ons cruciaal omdat de app voortdurend in ontwikkeling is. Appart maakt het waar.
Sinds enkele jaren werken we met enige regelmaat samen met Appart. Altijd fijn om samen tot mooie en creative beelden te komen.
Appart is bij de Roermond City Triathlon dé partner als het gaat om marketing en communicatie. We zijn zeer tevreden over de samenwerking. Appart denkt pro actief mee en verrast ons telkens met vernieuwende creatieve content. De medewerkers waar wij mee samenwerken zijn professionals en komen afspraken altijd na. Hopelijk kunnen wij deze samenwerking nog lang voort zetten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid