facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor APOX BV

Info

Apox is gericht is op leveren van medische artikelen- en koffers voor de duikindustrie, scheepvaart, politie, brandweer, traumadiensten en particulieren

Geschiedenis

Apox is tevens Nederlands importeur van de befaamde Explorercases en GT-Line gereedschapskoffers. GT-Line maakt voor vele eigen merken de koffers, zoals Parat en Facom. De koffers die onder eigen naam verkocht worden zijn uiteraard het beste op de hedendaagse markt. Ons dealer netwerk kunt u vinden op www.gt-line.nl waar tevens alle informatie omtrent deze koffers te vinden is.
De waterdichte Explorercases zijn de sterkste op de markt. Overal waar een grote betrouwbaarheid van de koffers wordt verwacht komt Explorercases als beste uit de test. Het DAKAR PRESS TEAM wordt door ons voorzien van Explorercases. Camera's, tenten, slaapzakken, nood materiaal, eten, EHBO enz. wordt tijdens de rally beschermd.



"Apox BV, leverancier van medische zuurstof in opdracht van "Apotheek Vogelakker, departement Apox".Apox Medical Cases, hand gemaakt naar uw wensen.Importeur van Explorercases en GT line gereedschapskoffers.Foam maat interieurs voor alle koffers en kratten, eigen designstudio en productie in Woerden.Levering van medische materialen aan Scheepvaart, Reddingsbrigade, Politie, Duikbedrijven, Brandweerkorpsen, Offshore."
Adres: Daggeldersweg 10, 3449 JD Woerden
Telefoonnummer: 0348447869
Stad: Woerden
Route: Daggeldersweg 10
Postcode: 3449 JD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Maxim van der Panne, Peter van de Panne
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SilverFit SilverFit 2 km Een kettingbaan, maar toch rustig.
Voet Medisch Centrum Heijgele Voet Medisch Centrum Heijgele 2 km Ik was al heel lang patiënt bij mevr. Heijgele en ik zag dat de praktijk was overgeno...
Recensies
Ik kwam met een verkeerde luchtfles, dit werd geconstateerd, er werd voor mijn veiligheid gezorgd. Heerlijk water gekregen en het juiste adres voor perslucht werd opgezocht. Gebeld en geregeld. Zou graag klant bij Apox willen zijn!
Vertaald door Google Lieve mensen, hoge kwaliteit en flexibiliteit. Origineel Lovely people, High quality and Flexibility.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid