facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek Wyborgh

Apotheek Wyborgh
"Apotheek Wyborgh is een zelfstandige apotheekDe volgende elementen zijn van cruciaal belang om onze positie te behouden en verder te verstevigen:- Service gerichtheid naar de patiënt / cliënt- Betrouwbaarheid voor de zorgverzekeraars- Een plezierige en stimulerende werkomgeving voor de medewerkers- Voldoen aan wet- en regelgevingDit komt mede tot uiting in de missie van onze apotheek:Apotheek Wyborgh wint het vertrouwen van de klant door persoonlijk advies. In samenwerking met andere zorgverleners werken wij professioneel, innovatief en efficiënt om mensen gezond te houden of gezonder te maken."
Adres: Dorpsplein 67, 6931 CZ Westervoort
Telefoonnummer: 0263120502
Stad: Westervoort
Route: Dorpsplein 67
Postcode: 6931 CZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Herhaalmodule Apotheek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Benu apotheek Rozet Benu apotheek Rozet 2 km De apotheek verplaatsen van het stadscentrum naar de buitenwijken is een van de stoms...
Recensies
Heel erg tevreden over deze apotheek. Wij zitten hier nu een aantal maanden en personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Medicijnen worden in kluisjes geplaatst, zodat je ze zelf op een gewenst tijdstip op kunt halen. Ook het snel bezorgen van medicijnen doen ze perfect. Ik zou zeggen, ga zo door en bedankt voor de prima service.
Fijne apotheek! Korte wachttijden, vriendelijk personeel dat tijd voor je neemt en met je meedenkt bij vragen! Ik ben blij dat ik ben overgestapt.
Geweldige Apotheek. Vriendelijke medewerkers ze luisteren en denken met je mee, service is optimaal. Wat ben ik blij met mijn overstap van Rozet naar de Wyborgh.
Vriendelijk, maar hebben moeite met dosering en de juiste aantallen af te geven welke voorgeschreven zijn. Je dient hier alles te controleren en na te tellen. 1 x te hoge dosering gekregen ziek van geworden en nu 4 x minder pillen gekregen dan voorgeschreven. Ze maken hier duidelijk hun eigen regels.
Gelukkig gebruik ik niet vaak medicijnen, maar over de keren dat ik er ben geweest ben ik zeer tevreden. Vriendelijk personeel en de medicijnen zijn altijd op voorraad.
Erg vriendelijk en professionele medewerksters. Geven altijd goede adviezen en zijn altijd bereid met de patiënt mee te denken.
Fijne service! Ze denken mee met de klant en zijn flexibel. Je bent hier zeker geen nummertje. Wat mij betreft 5 sterren.
Geen wachtrijen, meedenkend en vriendelijk personeel, zelden dat er van een herhaalrecept iets niet is. Helemaal top, zeker vergeleken met hoe dramatisch hub concurent het doet.
Prima apotheek met fijn personeel dat alle tijd voor je heeft.
Altijd vriendelijk en netjes geholpen en ze nemen ook de tijd voor je.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid