facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek Wijchen Zuid

Apotheek Wijchen Zuid

Info

Apotheek Wijchen Zuid is gevestigd aan de Zuiderpoort in Wijchen.
U bent van harte welkom bij ons in de apotheek!
Wij werken samen met Apotheek v Poppel.

Geschiedenis

Apotheek Wijchen Zuid

Apotheek Wijchen Zuid is sinds een paar maanden verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie in winkelcentrum Hart van Zuid te Wijchen.
Als apotheek begeleiden wij u zo goed mogelijk bij uw medicijngebruik, zodat u zoveel mogelijk positief effect ervaart van uw geneesmiddelen.

Herhaalrecepten

Met onze herhaalservice kunnen wij uw medicatie makkelijk voor u herhalen in overleg met uw huisarts. Als u liever zelf blijft bestellen kunt u gebruik maken van onze herhaaltelefoon, website of App voor Android of Iphone. Zodra uw bestelling klaar is kunnen wij u per mail of telefoon een afhaalbericht sturen. Uiteraard kunnen we uw medicatie ook automatisch thuis bezorgen.

Snel geholpen

Door gebruik te maken van een snelbalie en een afhaalcode proberen wij u zo snel als mogelijk van dienst te zijn. Zodoende kunnen wij u de zorg verlenen die u verdiend.

Uw medicatie klaar als u boodschappen doet!

Gemak dient de mens! Lever uw recept bij ons in en ga lekker winkelen in het winkelcentrum Hart van Zuid. Als u terugkomt zorgen wij dat uw medicijnen klaar staan. Eventueel kunnen wij uw medicijnen ook gratis thuis bezorgen.

Kan ik zomaar van apotheek wisselen?

Op het moment dat u een apotheek nodig heeft, kunt u bepalen welke apotheek u wilt bezoeken. U bent dus volledig vrij in deze keuze. U kunt dus ook probleemloos wisselen van apotheek, zonder u uit te schrijven bij uw huidige apotheek. U hoeft zich alleen maar bij ons in te schrijven en vanaf dat moment bent u bij ons bekend als klant.

Schrijf u nu in bij Apotheek Wijchen Zuid!

Adres: zuiderpoort 15, 6605HM Wijchen
Telefoonnummer: 024-6417229
Stad: Wijchen
Route: zuiderpoort 15
Postcode: 6605HM


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 10:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: BENU Apotheek Wijchen, Apotheek van Poppel, Apotheek Poppel Wijchen, Apotheek Nijmegen, Apotheek van Poppel herhaalrecept, Apotheek Beuningen, Apotheek van Poppel openingstijden, Apotheek Groep Maas en Waal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Apotheek van Poppel Apotheek van Poppel 1 km Ik ben zeer tevreden over Apotheek van Poppel : Uitstekende service en assistenten di...
Recensies
Wij waren eerst cliënt bij een andere apotheek. Aangezien wij al diverse keren problemen hadden bij een andere apotheek, was ik dit meer dan zat. Ik kwam vanochtend voor het eerst bij apotheek Wijchen Zuid en werd daar meer dan adequaat geholpen, dus niet langer denken. Ze hebben mij voortreffelijk geholpen met medicijnen en gelijk overgestapt. Wat een verademing en geruststelling!!!! Fantastische personeelsleden daar, je voelt je echt op je gemak en gehoord!!!
Over het algemeen word ik prima geholpen en krijg goede uitleg. Wat ik wel vreemd vind is dat mensen die een mail hebben gekregen om medicijnen op te halen voorrang krijgen op mensen die met een recept komen. Dat had ik laatst en steeds kwam iemand binnen en ging voor. Ik was pas na 20 min aan de beurt.
Mijn ouders zijn al 28 jaar ingeschreven bij apotheek wijchen-zuid, mijn vader is stervende en heeft bijna dagelijks nieuwe medicijnen nodig. Zo zou er een bezorgservice zijn, maar laat het woord service maar achterwege. Als er met spoed medicijnen gebracht moeten worden, komen ze het niet eens brengen. Nou ja veel te laat brengen. En de druppel die de emmer over doet lopen, werden er morfine pillen half door de brievenbus geduwd. Heel gevaarlijk met 3 kleinkinderen en een kinderrijke buurt. Nee ik adviseer niemand om bij deze apotheek in te schrijven!!
Je wordt altijd correct geholpen en krijgt een goede uitleg over het gebruik van de voorgeschreven medicijnen. Wel zijn de wachttijden soms irritant lang. Maar dat is de 2 andere apotheken in Wijchen niet anders.
lange wachttijden onkundig personeel en hele vreemde dure prijzen. je kan beter naar een drogist gaan die hebben meer kennis
Lange wachttijden. De dames staan met zijn alle achter terwijl er maar 1 staat te helpen.
Hun omgaan is aardig, ordelijk en het toppunt van de mensheid. Daar ben ik echt dankbaar voor..
Word altijd netjes en correct geholpen. Er wordt mee gedacht!
Zeer lang wachten áltijd!! Te weinig personeel!
lange wachttijden en interne communicatie niveau 0!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid