facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek Twekkelerveld

Apotheek Twekkelerveld

Info

Apotheek Twekkelerveld is onderdeel van de Samenwerkende Apotheken Enschede.



"Het gebruik van geneesmiddelen doe je niet voor je lol. Maar als je ze moet gebruiken, dan wil je ook de zekerheid dat je op je apotheek kan vertrouwen.Dit vertrouwen willen we elke dag voor u waarmaken met persoonlijke aandacht & een vlotte en snelle service.Hoe we dit bereiken? We hebben goed contact met je huisarts, beschikken over moderne zitbalies, gratis parkeren en bieden de mogelijkheid om medicatie af te halen dmv onze Zelfbedieningsmachine & DiGibalie.Voor mensen die moeite hebben hun geneesmiddelen zelf te managen, hebben we onze Medicatierol.Voor optimaal gemak bieden we een HerhaalService aan. Elke drie maanden ontvang je automatisch een bericht dat de dagelijkse medicijnen weer klaarstaan."
Adres: Maanstraat 140, 7521HC Enschede
Telefoonnummer: 0534350371
Stad: Enschede
Route: Maanstraat 140
Postcode: 7521HC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Apotheek enschede stadsveld, Zorgcentrum Twekkelerveld Enschede, Gezondheidscentrum Enschede, Medsen Apotheek Enschede, Apotheek MST openingstijden, Apotheek Enschede Zuid, Apotheek Haaksbergen, Apotheek Enschede openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cryo Active Cryo Active 3 km Bent u niet tevreden over uw figuur? Kijkt u met gemengde gevoelens naar de plaatsen ...
Recensies
Vlak voor vertrek van mijn vakantie toch nog snel mijn medicijnen kunnen krijgen. Goede service en goede uitleg.
Uitstekende zorgvuldige apotheek met uiterst vriendelijke en deskundige apotheker en apotheekassistentes.
Ontzettend blij en tevreden dat ik hier zit al ruim 2 jaar na mijn verhuizing uit Losser naar Enschede om hier samen met mijn vriend te wonen. Gisterenavond kwam ik er achter dat mijn medicatie op was, helemaal in paniek! maar al gauw was ik aan het appen met Matthijn Brummelhuis.. hij ging gauw aan het werk om te vragen bij zijn collega apotheken en al gauw ontving ik een bericht dat ik bij Apotheek De Eekmaat wat kon ophalen zodat ik dit weekend alsnog kon doorkomen. Heel erg dankbaar voor deze service, dit was nooit mogelijk bij mijn vorige apotheek waar ze ontzettend asociaal waren en klanten soms wel 3 kwartier wachtten.. Dankjewel! en een enorme aanrader deze apotheek! :D
Wat een wereld van verschil vergeleken met ‘oude’ apotheek. Vriendelijk en vrolijk personeel, helpen daadwerkelijk en je voelt je niet bezwaard dat je medicijnen komt ophalen. 10 sterren wel, echter kan dat niet. Ga zo door en dank voor de oprechte menselijkheid.
Elke keer opnieuw gezeik met medicijnen op medische noodzaak. Komt door de zorgverzekeraar wordt er dan gezegd, zorgverzekeraar geeft aan dat mits medische noodzaak er geen probleem is. Medische noodzaak staat aangegeven, dus geef gewoon wat de huisarts zegt, stelletje prutsers. Daarnaast altijd lange wachttijden en medicatie is niet altijd aanwezig.
Ondanks drukte gewoon vlot geholpen. De gevraagde geneesmiddelen waren uit voorraad leverbaar.Wat anders dan ik de laatste jaren bij mijn vorige apotheek gewend was. De eigenaar / apotheker hielp ook gewoon mee aan de balie. Ook het parkeren kan voor de deur en is gratis. Een prima eerste ervaring bij apotheek Twekkelerveld
Gaat heel veel fout omtrent medicatie of krijg te weinig dosering of te veel van sommige medicatie is dat ik alert ben en het zie zeer ernstige fouten en heel onvriendelijk aan telefoon als ik hier over bel.
Afgelopen periode helaas vaak geweest. Altijd lange wachttijden. Sommige medewerkers zijn onvriendelijk en totaal niet behulpzaam. Als er iets niet volgens 'protocol' gaat dan kunnen ze gelijk niets voor je doen ipv meedenken. Wij gaan naar een andere apotheek.
vriendelijk en vlot geholpen wordt steeds gemakkelijker gemaakt je krijgt nu vanzelf bericht voor de herhaalrecepten wanneer ze klaarliggen je hoeft dus niet meer zelf te bellen en door te geven welke medicijnen je nodig hebt.
Ik vind het een goede apotheek met erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Vandaag voor het eerst gebruik gemaakt van de automaat. Ook dat is simpel te gebruiken. Ik ben zeer tevreden !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid