facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek Sterrenburg

Apotheek Sterrenburg

Info

Apotheek Sterrenburg is een stadsapotheek in de wijk Sterrenburg in Dordrecht. Het is gelegen in gezondheidscentrum Blaauwweg.

Geschiedenis

Apotheek Sterrenburg is een apotheek in de wijk Sterrenburg in Dordrecht. Het is gelegen in Gezondheidscentrum Blaauwweg, waarin naast Apotheek Sterrenburg ook Huisartsenpraktijk Blaauwweg (vier praktijken) en Fysiotherapiepraktijk FysioKinetic zijn gevestigd.

Daarnaast kunt u via onze website (www.apotheek-sterrenburg) 24 uur per dag online medicatie bestellen. Indien u deze medicatie komt afhalen in de apotheek, ontvangt u hiervoor een email retour. Zo weet u precies wanneer uw bestelling voor u klaar ligt en bij de snelbalie kan worden afgehaald.

Heeft u misschien een vraag of wilt u zich gelijk inschrijven? Wij helpen u graag!

Adres: Blaauwweg 555, 3328 XN Dordrecht
Telefoonnummer: 078-6173377
Stad: Dordrecht
Route: Blaauwweg 555
Postcode: 3328 XN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Huisarts Dordrecht, Apotheek Dordrecht, Apotheek Dordrecht centrum, BENU Apotheek Dordrecht, Apotheek Sterrenburg Galilea, Apotheek ziekenhuis Dordrecht, Apotheek Dordrecht Stadspolders, Apotheek Dordrecht open
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Apotheek Galilea-Zuid Apotheek Galilea-Zuid 355 meter Mooie en ruime apotheek. Wordt goed en vakkundig geholpen. Uitstekende bezorgservice.
Kruidvat NL Kruidvat NL 4 km Met ruim 1.100 winkels en meer dan 15.000 medewerkers is Kruidvat marktleider in de H...
Recensies
Enorm traag, lang wachten. Ben overgestapt van apotheek.
Altijd perfect geholpen. En vriendelijke mensen
Medicijnen worden maar een keer thuis kostenloos afgeleverd, zonder dat de klant weet wanneer. Als je toevallig niet thuis bent moet je of 2,50 betalen voor heraflevering of je moet ze ophalen bij de apotheek.Bij de vorige eigenaar van de apotheek werd de klant vantevoren ingelicht omtrent de dag van aflevering van de medicijnen.
Extreem lang wachten en hebben nooit medicijnen op voorraad.
Automaat voor ophalen medicijnen goed geregeld
Telefonisch niet bereikbaar. Blijven berichten sturen voor het verzenden van medicijnen naar een oud nummer van een klant - jep ik heb nu dus dat nummer. Diverse keren gevraagd dit telefoonnummer te verwijderen, maar de administratie lijkt niet te lukken.
Je moet een hoop geduld hebben.
lange wachttijden zijn aardig ingekort door nieuw nummer systeem, ook voor de snelbalie....... Echt beter.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid