facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek Rembrandt van Rijn

Apotheek Rembrandt van Rijn

Info

Service Apotheek Rembrandt van Rijn biedt u de mogelijkheid om advies te krijgen over medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.

Adres: Rembrandtlaan 70, 7944 GK Meppel
Telefoonnummer: 0522 24 65 76
Stad: Meppel
Route: Rembrandtlaan 70
Postcode: 7944 GK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Apotheek Meppel zondag open
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenkliniek Meppel Dierenkliniek Meppel 1 km Vergeten ze een factuur mee te geven, word je gebeld met een grote mond. En dreigen z...
Recensies
Door verschillende oorzaken 1 dag te vroeg een doosje slaappillen willen hebben. Drama, kwa klantvriendelijkheid en meedenken scoort deze apotheek een - 10. BAH!!!!
Prima apotheek waar meegedacht wordt en waar ook oplossingen gezocht worden als er problemen zijn. De medewerkers zijn vriendelijk en geduldig. Ook de bezorgdienst werkt goed. Als je de medicijnen niet zelf kunt halen, wordt het thuisbezorgd zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt. Voor het ophalen van de medicijnen die al besteld zijn, hebben ze een prima systeem. Je krijgt een mailtje met daarin een code. Als je die intoetst bij de aanmeldpaal, word je met voorrang opgeroepen.
Ik was bij de apotheek om oude medicijnen te retourneren en dacht ook meteen even mijn eigen medicatie mee te kunnen krijgen. Hier dacht de grijze mevrouw duidelijk anders over. Niemand in de winkel maar ik kreeg het niet mee. Ik moest het bestellen zodat ik het morgen op kan halen. Lekker klantvriendelijk. Het gaat duidelijk iets te goed in deze bedrijfstak.
Tube lidocaine zalf was op. Wou een nieuwe halen. Kreeg het niet omdat het receptje te oud was. Alsof ik gvd heroïne kom halen. Waar zijn ze bang voor, dat ik het injecteert in mijn arm? Moet ik dan elke keer als ik een druif op mijn reet heb naar de arts? Belachelijk!
Vriendelijke, goede en juiste informatie
Dankzij de deskundigheid van Marjan werd ik snel, vriendelijk en onbureaucratisch aan mijn medicijnen geholpen. Top :
Goede apotheek goede service deskundig personeel korte wachttijden.
Vriendelijk Goed heholpen
Denken goed mee
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid