facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek Montfoort - Linschoten

Apotheek Montfoort - Linschoten

Geschiedenis

Medsen apotheek Montfoort, één van de vestigingen van Medsen, is gevestigd in het Medisch Centrum Hofplein, gelegen aan het Hofplein in Montfoort. Binnen ons medisch centrum zijn bijna alle denkbare zorgverleners aanwezig en deze werken nauw met elkaar samen. Zo zijn hier gevestigd de huisartsenpraktijken Hanje, Oude Ophuis & De Vries en Dool & Raats, ADFYS Paramedisch Centrum en Oefentherapie Cesar Montfoort. Meer informatie over Medisch Centrum Hofplein vindt u hier.

We staan u niet alleen te woord achter de balie. Onze medewerkers lopen ook rond in de apotheek om u te adviseren over medicatiezorg en ons brede assortiment zelfzorgmiddelen. Die producten vindt u bij Medsen gewoon in het schap: overzichtelijk gesorteerd en zo bij de hand. In Medsen apotheken vindt u altijd interessante informatie over thema’s rond gezondheid. Meer weten: kom naar uw Medsen apotheek en vraag het uw apotheker.



Inloopspreekuur

Heeft u vragen over uw medicijnen, medicijngebruik of over uw gezondheid? Gedurende de openingstijden van de apotheek bent u altijd van harte welkom op ons inloopspreekuur. Wanneer u liever een afspraak maakt om in alle rust met uw apotheker te kunnen overleggen, klikt u hier.

Adres: Hofplein 4, 3417JN Montfoort
Telefoonnummer: 0348-476800
Stad: Montfoort
Route: Hofplein 4
Postcode: 3417JN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 10:30 - 11:00


op zoek naar gerelateerd: Apotheek Montfoort herhaalnummer, Huisarts Montfoort, Huisarts Linschoten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kruidvat NL Kruidvat NL 226 meter Rommel niet een mooie winkel moeilijk te winkelen. Buiten Zooi
Recensies
Prima service. Krijg mijn vele medicijnen in blisterverpakking. Werkt prima. Bij veranderingen van medicijnen denkt men mee. Mis enkel een manier om telefonisch contact te krijgen of ik kijk er overheen
Geen fijne apotheek. Doorgeschoten automatisering. Geen contante betaling voor kleine dingetjes. Service niet echt vriendelijk. Beperkt bereikbaar. Voorlichtingsgesprek gerekend dat niet gevoerd is en ook niet noodzakelijk is.
Ik bel voor informatie maar kan geen assistente aan de lijn krijgen via het belmenu....
Recepten mail krijg ik toe gestuurd dan geen wachttijd super
Werkt met kluisjes dus geen wachttijd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid