facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek Kaaikhof

Apotheek Kaaikhof

Info

Zorg op maat

Www.twitter.com/Apokaaikhof

Adres: Kaaikhof 5, 1567 JP Assendelft
Telefoonnummer: 0753030670
Stad: Assendelft
Route: Kaaikhof 5
Postcode: 1567 JP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 19:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Apotheek dorpsstraat Assendelft, Apotheek Saendelft, Kaaikhof Assendelft winkels, Apotheekcode Assendelft, Kaaikhof assendelft koningsdag, Kaaikhof Assendelft overlast, Apotheek Krommenie, Pilservice
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Apotheek Saendelft Apotheek Saendelft 19 meter Zeer vakbekwame apotheker. Denk goed met mij en mijn medicatie mee. M’n medicatie wor...
Recensies
De beste apotheek! Er is snelle service, geen lange wachtrijen, er heerst een prettige sfeer, bekwame professionele en vriendelijke apotheker en asisstent, neemt de tijd voor de patiënt en herkent de patiënt ook. Patiënten voelen zich gezien en gehoord en dat vind ik persoonlijk heel belangrijk. Ook hun app maakt het makkelijker om bestellingen te plaatsen en je vragen worden ook snel beantwoord via de app. Mocht je een keer heel ziek zijn en je medicijnen niet kunnen ophalen, doen ze ook aan bezorgen. Ze hebben voor alles een passende oplossing! Ik ben supertevreden en ik ben er 10000% zeker van dat het alleen maar beter gaat worden Ik beveel apotheek Kaaikhof iedereen aan!
Helaas ben ik net zeer onvriendelijk behandeld. Mijn specialist heeft per ongeluk recept naar deze apotheek gestuurd en een van de medewerkers wilde dat recept niet aan mij geven omdat het haar geld kost. Ze had het over regels die bij de apotheek gelden. Zij schreeuwde naar mij nog toen ik weg ging. Zeer onprofessioneel. Mensen, ga aub naar de andere apotheek bij de Gezondheidscentrum Saendelft. Het gaat om mensen en niet om geld!
Uiterst deskundig personeel, betrokken en meedenkend. Snelle afhandeling, bij problemen altijd persoonlijk contact, prima service. Gewoon de beste apotheek, wil mn hele leven bij hun blijven. Jammer dat ik ben verhuisd.
Aan de service ligt het niet, maar de bezorger die om 2 uur ‘s nachts komt lossen maakt de omliggende flats wakker met veel herrie. Helaas wordt aan klachten geen gehoor gegeven.
Geen voorraad meer. Dus soms niet mogelijk vpor acute levering. Maar dit schijnt tegenwoordig normaal te zijn. Ze zeggen binnen een 24 uur je medicatie in huis te hebben.
Rits van mijn jas was stuk, binnen 2 dagen keurig gemaakt. Prima service en vriendelijk geholpen.
Deze Apotheek zegt 1 der besten te zijn, enkel hij dient geen nota in bij medische noodzaak voor een orgineel medicijn in bij de zorgverzekeraar. Dus kan je fluiten naar je vergoeding.
De apotheker is echt iemand die mee denkt. Aanbeveling waard zonder twijfel
Eergisteren een bestelling geplaatst en het werd gisteren al geleverd. Supersnelle service!
Zeer professioneel, altijd meedenkend en persoonlijk. Hele fijne medewerkers en eigenaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid