facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek Heino

Apotheek Heino
Adres: Munnikenhof 10, 8141GL Heino, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0572392888
Stad: Heino
Route: Munnikenhof 10
Postcode: 8141GL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Apotheek Heino webshop, Apotheek Heino herhaalrecept, Apotheek Raalte, De Buren Heino, Huisarts Heino, Huidproducten Apotheek
Recensies
Dit is nu de 2de keer dat ik mijn recept niet kan ophalen terwijl ik een uur voor sluitingstijd heb gebeld of mijn medicatie in de kluisjes kon. Geen afhaalcode ontvangen. Dit kan toch niet?
Geweldige apotheek met enorm servicegerichte medewerkers. Ik heb al verschillende keren ervaren dat ze daar bereid zijn om net even iets meer te doen dan gewoon een pilletje over de balie schuiven. Vooral bij vergoedings- en/of leveringsproblemen wordt er veel moeite gedaan om het alsnog voor de cliënt op te lossen. Bovendien worden mijn medicijnen elke 2 weken keurig aan huis bezorgd en ook als ik tussentijds medicatie nodig heb, wordt dat zonder problemen thuis bezorgd.
Ik had 2 stuks Biodermal gezichtszonnebrandcrème besteld er bleek er maar 1 voorradig. De aanwezige werd, middels excuus mail, opgestuurd met een gratis flacon douche-gel. Naderhand bleek het product niet meer in de productie te zijn en werd mijn resterend bedrag keurig terug gestort. Zo behoort een webshop te zijn; accuraad en betrouwbaar ! Chapeau !!
Moderne apotheek met oog voor hun klanten. Leveren producten vaak ook als anderen dat al niet meer kunnen.
Voor het eerst gebruik gemaakt van de webshop van deze apotheek. Zeer onder de indruk van de service en klantvriendelijkheid!
Snel en ze leveren
nemen geeneens telefoon op
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid