facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek de Ringvaart

Apotheek de Ringvaart

Info

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Voor al uw vragen rondom uw receptgeneesmiddelen, maar ook producten die u zonder recept wilt kopen kunt u altijd bij ons terecht.

Adres: Dennenlaan 131, 1161CN Zwanenburg
Telefoonnummer: +31204975777
Stad: Zwanenburg
Route: Dennenlaan 131
Postcode: 1161CN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kruidvat NL Kruidvat NL 94 meter In coronatijd vind ik dit helemaal een beetje een claustrofobische winkel. 1,5 meten ...
Recensies
Heel vriendelijk personeel maar de wachttijd is gigantisch lang. Ook als je al aan de beurt bent. Bijna alle medicatie die ik de afgelopen maanden heb willen ophalen was niet op voorraad. Ik moet vaak een volgende dag terugkomen. Heel hinderlijk. Daarnaast krijg je steeds een ander soort medicijn mee dan voorgeschreven. Vorige keer had de dokter voor mijn zoon 5 ml antibiotica voorgeschreven. Dit werd verhoogd door hun naar 6. Mijn zoon had enorme klachten. Misselijk/ diarree etc. De keer daarna kreeg ik maar twee flesjes antibiotica mee want ze vonden het zonde om nog een fles aan te breken, hoewel de longarts een recept van 15 dagen had gegeven. Zij hebben de longarts gebeld om te vragen of hij het kon verlagen. Heel vreemd allemaal.
Service is uitstekend, recepten worden snel verwerkt en personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Top.
goede hulp vraag het maar en je word geholpen
Top apotheek! Kundige apothekers en vriendelijk personeel. Vooral in deze tijd handelen ze zeer adequaat.
Meedenkend en heel vriendelijk
Goede service
Goed geholpen.
Zeer hulpvaardig personeel
Vertaald door Google Echt lieve medewerkers! Bedankt voor de fijne zorg! Origineel Wirklich liebe Mitarbeiter! Vielen Dank für die nette Betreuung!
Vertaald door Google Ik haal hier vaak mijn medicijnen, het personeel is vriendelijk en het is vrij goedkoop in vergelijking met andere plaatsen. Origineel I've picked up my medication here a lot, the staff are friendly and it's quite cheap compared to other places.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid