facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apotheek Breskens

Apotheek Breskens

Info

Apotheek Breskens is onderdeel van gezondheidscentrum Hooge Platen en werkt nauw samen met huisartsen, specialisten, thuiszorgorganisaties en fysiotherapie.

Adres: Westlandstraat 8, 4511XX Breskens
Telefoonnummer: 0117380222
ln.snekserbkeehtopa@ofni
Stad: Breskens
Route: Westlandstraat 8
Postcode: 4511XX


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: apotheek oostburg, apotheek sluis, huisarts breskens, hooge platen breskens warmande
Recensies
Puur Kafka als je geen voorschrift hebt. Mijn vrouw had een oogontsteking dus we gingen om een tube Terramycine oogzalf. Na het aanschuiven in de rij kreeg ze te horen dat ze dat niet zonder voorschrift mochten geven, en - in een vlaag van behulpzaamheid- smeerden ze haar oogdruppels voor contactlenzen aan. Aanschuiven aan het loket van de dokter om een voorschrift te bekomen. Daar kreeg ze de raad om naar haar Belgische huisarts te bellen, die dan een voorschrift kon doormailen naar de apotheek. Na een kwartier had de huisarts het doorgemaild naar de apotheek. Terug aanschuiven. Toen mijn vrouw aan de beurt kwam, zochten ze in de mail naar het voorschrift en printten ze die af. Maar: - ‘Wij hebben geen Terramycine’. - ‘Wat hebben jullie dan wel? - ‘Terracortril’ - ‘Geef dat dan maar’ - ‘Sorry. Gaat niet, daar moet je een voorschrift voor hebben. ‘ Tegen die tijd was het 12:15u en de apotheek sluit om 12:30. Advies: Moet je als Belg medicijnen hebben in Breskens, rij dan naar de dichtstbijzijnde apotheek over de grens. Op 20 minuten ben je in Watervliet.
Wel beetje lang wachten
Dit is n hele goede apotheek zeer goede ervaringen . En lieve meiden die niets teveel vinden .Kan ik altijd adviseren . Dat doe ik dus ook .
Dr staat heb 4 mnd geleden een route beschrijving aangevraagd dat lijkt me stug komt er bijna wekelijks en anders komen hun mn medicatie netjes bezorgen dus nee een route beschrijving heb ik niet nodig aangezien mn huisarts daar ook zit
Heel goede service, zeer goed opgeleid personeel. Erg tevreden.
Bijzonder vriendelijk en behulpzaam bedrijf
Onvriendelijk personeel.
Snel en netjes geholpen
Altijd een parkeerplaats beschikbaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid