facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apostolisch Genootschap

Apostolisch Genootschap

Info

Wij inspireren je met wekelijkse quotes, mooie persoonlijke verhalen en zinvolle ontmoetingen. We helpen je bewust en positief in het leven te staan, zodat we samen bijdragen aan een menswaardige wereld.

Geschiedenis

De schepping ervaren we als een niet te bevatten mysterie, dat ons met ontzag vervult. We beseffen dat alle leven een eindig deel is van een oneindig, ondeelbaar geheel.

Omdat we geloven dat alle leven uit één oorsprong voortkomt, willen we elk mens als gelijkwaardig zien en steeds weer zoeken naar wat ons verbindt.

We geloven dat de macht waaruit alles ontstaan is, ook in mensen werkzaam is en tot uitdrukking kan komen in liefdevol handelen. Vanuit dat besef willen we zin aan ons leven geven.

Als we het woord God gebruiken, doen we dat om een naam te geven aan dat wat ons overstijgt en ontroert om zo, binnen de menselijke werkelijkheid, ruimte te maken voor het onzegbare.

Wij ontlenen vertrouwen aan het vermogen om in alle levensomstandigheden een liefdevol mens te zijn of opnieuw te worden. Dat vertrouwen geeft ons moed in het eigen leven waarden als compassie, duurzaamheid en solidariteit beleefbaar te maken.

We voelen de verantwoordelijkheid om te kiezen voor deze waarden en willen in liefde werken aan een menswaardige wereld. Apostolisch-zijn is geloven en werken. Het geeft zin aan ons bestaan en draagt bij aan ons levensgeluk.

Het licht van de liefde willen we koesteren en van generatie op generatie overdragen.

Dit is een plek voor goede gesprekken en eerlijke antwoorden, in een prettige sfeer. Houd berichten en reacties daarom opbouwend.

Adres:
Telefoonnummer: 0355488777
Stad: Baarn



op zoek naar gerelateerd: Apostolisch Genootschap sekte, Apostolisch Genootschap bekende Nederlanders, Wat gelooft het Apostolisch Genootschap, Apostolisch Genootschap Rotterdam, Apostolisch Genootschap Utrecht, Apostolisch Genootschap corona, Apgen, Samen Apostolisch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Baarn - Apostolisch Genootschap Baarn - Apostolisch Genootschap 1 km Het Apostolisch Genootschap Baarn is een actieve gemeenschap die samen op zoek is naa...
Heilige Nicolaaskerk Heilige Nicolaaskerk 2 km Fijne kerk waar katholieke tradities nog hoog in het vaandel staan. Ik moet er nodig ...
Zen in Baarn Zen in Baarn 2 km Vanaf 6-2-2018 start Andre van der Braak met zenbijeenkomsten in Baarn op de dinsdaga...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid