facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apollo Service Handelsonderneming BV

Apollo Service Handelsonderneming BV

Info

All you can heat! Dat is onze missie! Vaste stoffen, vloeistoffen en gassen. Verwarmen en conditioneren. Naast standaard producten maken wij maatwerk.

Geschiedenis

All you can Heat! Dit zegt al veel over Apollo S&H BV. Daar waar de standaard artikelen stoppen, gaan we verder met onze custom made producten.



"Apollo Service levert machines en apparatuur voor vele verschillende toepassingen. Wij zijn gespecialiseerd in thermische apparatuur: machines waarmee verwarmd, gekoeld of geconditioneerd kan worden. Ook voor aanverwante zaken, zoals reiniging, snel drogen of bevochtiging kunnen wij apparatuur leveren en ontwikkelen. Dat kunnen zowel standaard producten zijn als innovatieve maatwerk-oplossingen. In nauwe samenwerking met onze klanten en partners streven we er iedere dag naar de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te blijven verbazen."
Adres: Het wargaren 24, 5397GN Lith (plaats)
Telefoonnummer: 0031412484986
Stad: Lith
Route: Het wargaren 24
Postcode: 5397GN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Kleine onderneming, werkt met persoonlijke wensen van de klant aan machines
Flexibel en meedenkend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid