facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apollo Laren

Info

Ambitieuze en gezellige muziekvereniging waar leden van verschillende leeftijden enthousiast samen muziek maken.

De vereniging bestaat uit de volgende onderdelen: Drumband - Fanfare orkest - Blaaskapel (Larenka). Lid worden? neem dan contact op.

Geschiedenis

In juni 1879 werd Apollo door een negental muzikale heren opgericht. Nu, ruim 134 jaar later, is Apollo nog steeds actief binnen de gemeenschap en staat het sinds november 2011 onder leiding van Alike Jonkman. Apollo neemt regelmatig deel aan concoursen en komt uit in de derde divisie van de KNFM.

In 1956 werd met groot succes de drumband opgericht. Door de inzet van de 20 fanatieke leden bereikten ze in de eerste acht jaar de afdeling uitmuntendheid. De drumband van Apollo heeft naast het korps veel jeugdleden die hun opleiding binnen de vereniging genieten. De drumband komt uit in de tweede divisie van de KNFM.



"Ambitieuze en gezellige muziekvereniging met leden van verschillende leeftijden"
Adres:
Stad: Laren



op zoek naar gerelateerd: BullRock 2023
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Larense Schaakclub De Larense Schaakclub 77 km opgericht op 23 november 1906
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid