facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apollo Hotel Amsterdam

Apollo Hotel Amsterdam

Info

Welcome to the official Facebook page of Apollo Hotel Amsterdam.

Geschiedenis

Wij zijn Apollo Hotel Amsterdam. Wij horen bij Apollo Hotels. Daar zijn wij trots op. Dat zijn we ook op onze ligging op de enige plek in Amsterdam waar vijf grachten samenkomen. Wij doen er alles aan om je nog eens terug te laten komen. Apollo Hotels, You'll Be Back.

Adres: Apollolaan 2, 1077BA Amsterdam
Telefoonnummer: +31 20 673 59 22
Stad: Amsterdam
Route: Apollolaan 2
Postcode: 1077BA



op zoek naar gerelateerd: apollo hotel amsterdam restaurant, apollo hotel amsterdam a tribute portfolio hotel, apollo hotel amsterdam parkeren, ramada apollo hotel amsterdam, apollo hotel amsterdam restaurant menu, apollo hotel amsterdam vacatures, apollo hotel amsterdam pc hooftstraat, apollo hotel amsterdam vinkeveen
Recensies
Business verblijf; Parking vlot en voldoende plaats, ook laadpalen voorzien. Deurman aanwezig maar niet op de drukke momenten wanneer echt nodig. Receptie heel vriendelijk, niet allemaal nederlands-talig maar voor internationaal hotel stoort dit niet. Vrij jonge receptie medewerkers en dat laat zich wel voelen in service, voor mijn voorbeeld werd een "klacht" niet verder behandeld. De kamers zijn ruim en voelen heel huiselijk. Mijn "klacht" gaat over de netheid van de kamer. Vanuit de douche was het afzuigsysteem zichtbaar en heel veel en bij controle ook de spiegelwand. Voor de rest heel net dus lijkt mij dit eerder gebrek aan controle en tijd. Want dit soort vuiligheid komt niet op 1 dag noch week. Het ontbijt is basis en ok, maar 1 koffie apparaat voor alle klanten self service is wachtrijen verzekerd en niet aangenaam om de dag te beginnen. Het eten wordt tijdig aangevuld en proeft vrij vers allemaal. Een minpunt waar ik me aan stoorde was dat dame van personeel een sterke geur na liet die de eetlust niet bevorderde. Tenslotte de bar ... op onze eerste avond was er blijkbaar nog een evenement waardoor het personeel stijf liep van de stress, de verantwoordelijke was ronduit onvriendelijk en de 2 jonge dames die hielpen waren wel heel rechtuit tot soms gemeen onder elkaar over hun gasten. Waarschijnlijk omdat grotendeels engelstalig waren maar als nederlandstalige kon ik de opmerkingen maar al te goed begrijpen. Houd hier ook zeker rekening dat tweede deel van de bar doorverhuurd wordt en als exclusive bar wordt gerunt met de hoge prijzen als gevolg. Ons gezelschap heeft zich iedere avond elders verplaatst om geen gebruik te maken van de service Algemeen is dit hotel een teleurstelling. De lay out, indeling en design zijn top, helaas haalt het personeel niet de verwachte kwaliteit voor dit hotel met zijn prijskaartje. Dit zou simpel kunnen worden opgelost door ervaring en management op de werkvloer te plaatsen en zich niet te verschuilen achter receptie deur. Persoonlijke tip ... indien een klant een klacht heeft en melding maakt, probeer oplossing te geven. Niet eindeloos excuses aanbieden maar geen actie ondernemen.
Buitengewoon onaangename ervaring op het terras. Hoewel ik de enige aanwezige was, werd ik langdurig genegeerd door de serveerster, die af en toe verscheen om een tafeltje af te ruimen. Toen ik haar na een kwartier op normale toon vroeg of het terras open was en ik opmerkte dat ik al lang zat te wachten tot iemand de bestelling kwam opnemen, kreeg ik op bestraffende toon toegevoegd dat ze te druk was in haar eentje om me vlotter van dienst te zijn. Dit terwijl ook een collega tafeltjes stond af te ruimen. Grote weerzin uitstralend gaf ze me toch gelegenheid een bestelling te plaatsen. Daar zag ik onder dit vijandige gesternte uiteraard van af, deze dame zou ongetwijfeld haar best doen mijn verblijf verder te vergallen. ,,Dan niet. Een fijne dag nog,’’ klonk het giftig. Een zeer teleurstellende gang van zaken, zeker gezien de positieve verwachtingen en het puike humeur waarmee ik het terras betrad. Een dergelijk gebrek aan wellevendheid en professionaliteit verwacht je niet in Apollo Hotel Amsterdam.
Na een stuk of 5 goede verblijven in dit hotel was ik afgelopen keer onaangenaam verrast door een vieze kamer. Of beter gezegd een vies bad. Mijn kamergenoot gilde toen ze iets in haar lichaam voelde prikken. Dat bleek een nagel te zijn van een vorige gast. Het waren zelfs 3 nagels die in bad lagen. Smerig zal ik maar zeggen. Na de melding is helaas geen followup geweest door een duty manager noch door de GM zelf. Zonde want dan is dit mijn laatste keer geweest als Ambassador lid van Marriott.
Mooie, ruime kamer. Vriendelijk en behulpzaam personeel en zeer lekker en uitgebreid ontbijt
Super, hele fijne check in, aardig personeel, mooie ruime kamer met prachtig zicht over de grachten, heerlijk eten en uitstekend ontbijt met personeel. Super, very nice check in, nice staff, nice spacious room with a beautiful view over the canals, delicious food and excellent breakfast with staff.
Prachtige locatie! Sjiek! Goede service! Het is wel een duur hotel maar heeft te maken met de geschiedenis en de clientele.Kamers: 5/5
‘Kind, waar zou je heel graag heen willen als we weekendje-weg gaan’ -‘AMSTERDAM!’ Zo gezegd , zo geboekt. Ik heb via social-deal een leuke deal gescoord, 99.- incl. ontbijt en parkeren. Meneer Willem heeft ons ingecheckt, beleeft en vrolijk als hij was. Een fijne verwelkoming. Handig om rekening mee te houden: de borg bedraagt 150.- met pin of 50.- met creditcard. Ik wist niet van borg af en geen creditcard, maar gelukkig geld achter de hand. Op de kamer lag een doosje Hollandse snoepjes met een welkomstbriefje, hoe attent. Ik had verzocht om een bad, we gaan niet vaak weg en gezien we thuis géén bad hebben is dat natuurlijk extra leuk. Helaas, geen bad. Meneer Willem belde toen we net op de kamer aankomen, vragen of alles naar wens is.. Ik gaf aan graag een kamer te willen met bad en dit werd geregeld. Bijbetaling á 20.- maar goed, dan hadden we wél een bad Deze kamer was uitstekend, schoon en ruim. Bed sliep ook heerlijk en fijn dat het raam op een kier kon, slaapt toch wat fijner met frisse lucht. Tv is aanwezig met alle zenders , je kan streamen via Apple of Android maar je kan helaas geen Netflix streamen. Hij geeft dan aan dat je via de app op de tv moet kijken - maar a-technisch als we zijn- konden wij dat niet vinden. Ivm Corona is het restaurant gesloten , maar roomservice kan je gewoon bestellen. Hier geen gebruik van gemaakt verder. Door middel van een formulier kan je je ontbijt doorgeven, aankruisen wat je graag wilt en op welke tijdstip. Netjes op tijd naar de kamer gebracht . Ontbijt was vers en lekker, goed begin van de dag. Hoe attent, chocolaatjes gekregen met uitchecken : We hebben een heel fijn verblijf gehad, vriendelijk personeel, goed bed, mooi entree en alles prima verzorgd . Dank!
Ik ben er niets een verbleven. ik belde vandaag net naar de receptie. Ze kon mij alleen in het engels te woord staan. Afijn vind ik niet erg. ik gaf aan dat ik een aanbieding op de luxuryhotelcompany. Desgevraagd gaven zij aan de hotel te bellen. Mijn vraag was of ik mijn baby van 6 maanden en kind van 5 kon meenemen en de actie kon omboeken en een meerprijs kon betalen. Ze gaf 3 keer aan ik weet niet welke site je bedoelt waarna ik 3 keer de naam heb gezegd. Daarna begin ze hard te lachen. Toen vroeg ik waarom lach je. Ze zei ja dat kan niet. Bij mij weten een normale vraag. Zeer onvriendelijk. Een pendante houding. ik boek hier nooit van mijn leven.
Afgelopen zaterdag een nacht in jullie hotel verbleven. Service was top! Personeel van de receptie was erg klantvriendelijk! We hadden geen afstandsbediening en binnen een paar minuten stond er iemand aan de deur. Hetzelfde met extra sojasaus. Het diner sushibox en het onbijt was erg lekker. Bedden/kussens vonden wij ietsje minder..
Matras ligt niet goed, kussen is echt veeel te zacht. Zware hoofdpijn volgende ochtend. Sushi was niet om te eten, 1 persoon in het team kreeg er diarree van… toen ik vroeg om een biertje werd me niet eens gevraagd welk merk ik dan precies wilde, ik kreeg gewoon Heineken…. De omgeving is wel mooi en ik kon de hele dag verse munt- en verse gember thee drinken.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Apollo Hotel Amsterdam. Apollolaan 2 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Apollo Hotel Amsterdam adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Apollo Hotel Amsterdam. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Apollo Hotel Amsterdam delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid