facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor APK keuringsstation Henk Cuppen

APK keuringsstation Henk Cuppen

Info

APK,in-en verkoop,export,advies,dienstverlening

Adres: Kapellaan 6, 5438 Gassel
Telefoonnummer: 0653201603
Stad: Gassel
Route: Kapellaan 6
Postcode: 5438


Recensies
Mooi betrouwbaar bedrijf, geeft eerlijk en vakkundig advies en zegt het zoals het is, heerlijk! Een mooie deal kunnen sluiten met een hoge instap auto voor mijn moeder, inruilprijs ook netjes. Een echte aanrader dus!
Dank je wel voor je mooie service meneer Henk en betrouwbaare Citroën c1
Goede en fijne garage de eigenaar is vriendelijk en heeft verstand van auto's en vraagt een eerlijke prijs zeer aan te bevelen ik kom er via een zwager van me en blijf er komen
Kom al jaren bij Henk en met zeer grote tevredenheid. Vriendelijk en hij weet wat hij doet. Hier laat ik m’n auto achter met vol vertrouwen wat heel waardevol is!
Wij laten hier al een aantal jaren de keuring/onderhoud van de auto doen en zijn zeer tevreden! Je kunt snel terecht!
Voor de eerste keer daar voor een APK, heb veel meegemaakt, maar hier had ik eerder willen komen, zeer vriendelijk, gastvrij, en zeer kundig in al de opzichte.Bedankt, Henk
Ik kon de volgende dag al terecht, buiten werktijd. Henk had snel door wat er mis was en heeft vervolgens de auto gratis en voor niets gemaakt.
Hier in februari 2019 een peugeot 107 gekocht. Eerlijke eigenaar, niets te verbergen, en heeft geen haast bij het verkopen van een auto. De volgende keer als ik een auto zoek kijk ik eerst bij Henk Cuppen.
Prima autobedrijf: prima auto's voor een scherpe prijs. Doen geen loze beloftes en zeggen eerlijk als ze iets niet weten over de staat van een auto. Reageren zeer snel op vragen per e-mail. Aanrader!
Vandaag heb ik bij Henk een mercedes gekocht. Auto is zoals beschreven. Ben er superblij mee. Gr Yalcin
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid