facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aperitivo Leiden

Aperitivo Leiden

Info

Van een snelle voedzame pasta of pizza tot de tafel vol te laten zetten met diverse kleine typisch Italiaanse gerechtjes met heerlijke bijpassende wijnen

Geschiedenis

Italiaans genieten, zoals jij dat wilt. En beide onderdelen nemen wij bij Aperitivo vrij letterlijk. Het genieten van diverse fijne Italiaanse gerechten, én op de manier zoals jij dit het liefst doet.

Wij nemen definitief afscheid van de klassieke voor-, hoofd- en nagerechten. Maar serveren simpelweg waar jij blij van wordt. Kleine gerechten, smaakvolle hapjes of gewoon juist wel een fijne pizza of pasta. Precies, maar net waar je op dat moment trek in hebt.

Met kwaliteit hoog in het spreekwoordelijke vaandel, laten we je bij Aperitivo heel graag kennis maken met al het moois dat de Italiaanse keuken te bieden heeft. Schuif aan voor een glas wijn met een charcuterie en wat kaasjes. Of loop even binnen voor een snelle en voedzame pasta. Deel met familie en vrienden, of hou jouw gerecht lekker voor jezelf. Het kan. Het mag. Bij Aperititvo. Want bij ons draait het om genieten. Inderdaad, zoals jij dat wilt.



"Het genieten van diverse fijne Italiaanse gerechten, én op de manier zoals jij dit het liefst doet. Kleine gerechten, smaakvolle hapjes of gewoon juist wel een fijne pizza of pasta. De wijnkaart is spectaculair te noemen en de cocktails zijn een feestje.‘The Taste of Aperitivo’ is een selectie uit de meest populaire gerechten van de uitgebreide kaart, voor een wel heel verleidelijke prijs’. Stel zelf je Taste of Aperitivo samen en geniet van 5 smaakvollegerechtjes van deze kaart. Voor 28.50 per persoon serveren we deze wandeling door de kaart. Op zondag t/m donderdag voor 24.50Dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 17:00 uur."
Adres: Breestraat 49, 2311CH Leiden
Telefoonnummer: 0718888440
Stad: Leiden
Route: Breestraat 49
Postcode: 2311CH


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 00:00
Dinsdag: 16:00 - 00:00
Woensdag: 16:00 - 00:00
Donderdag: 16:00 - 00:00
Vrijdag: 16:00 - 00:00
Zaterdag: 16:00 - 00:00
Zondag: 16:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: breestraat 49 leiden, shared dining leiden, aperitivo menu, menu leiden, restaurant leiden, panini leiden, italiaans restaurant leiden, tapas leiden
Recensies
Heerlijk gegeten met vrouw en kind. We hadden het 5 gerechtjes concept geprobeerd. Smaken niet overdreven sterk wat voor ons perfect is en na 5 gerechtjes zit je echt goed vol wij kregen niet alles op. Alle gerechtjes waren lekker. Een toetje niet meer geprobeerd want wij zaten helemaal vol Personeel aardig, vlot en attend. Prima diner gehad!
Druk restaurant en een slechte akoestiek, waardoor rustig bijpraten er niet echt bij is. Op dinsdagavond zijn de pizza’s en pasta’s blijkbaar €7,50 kwamen we achter bij de lage rekening wat de drukte en grote groepen verklaarde. Pizza was erg lekker, pasta minder. Bediening was wisselend, vriendelijke serveerster, maar de ober gaf het dessert zonder lepeltje. Om gevraagd maar niet gekregen, dus toen maar zelf iets gehaald. Verder leuk ingericht restaurant.
Prima lokatie met goed eten en vriendelijke bediening. Het eten en drinken kwamen op tijd en was allemaal heerlijk. Het is wel wat rumoerig maar dat vond ik niet hinderlijk. Het was ook niet al te druk voor een restaurant dus gezellig kunnen eten.
Heerlijk eten, het 5 soorten eten was erg lekker en behoorlijk veel. Mijn glas brak af, ik had glas in mijn mond en kreeg een nieuw glas cola die ik niet hoefde te betalen. Super service!
Prima eten! Binnen was het verder een beetje fris doordat de achterdeur open stond. Dit werd echter niet opgemerkt door de bediening. De service mocht iets gezelliger maar al met al een leuke avond gehad!Aanbevolen gerechtenBruschetta
Gisteravond met een groep van zestien aan de shared dinning. Het was werkelijk waar schandalig wat wij voorgeschoteld kregen om met elkander te delen in kwalitatieve en kwantitatieve zin. Daarnaast zat er belachelijk veel tijd tussen de gangen. Als hoofdgerechten werden er vijf schaaltjes met pasta neergezet zonder geur of smaak. En vier slecht gesneden kleine pizza’s, waar bij iedere hap je afvroeg of ze de pizza’s in zeewater hebben laten weken. Tot slot kregen we na heeeel lang wachten overheerlijke oudbakken gebak en halve bakkies koffie en thee. Met hongerige magen en een zoute bek liepen we het restaurant gedesillusioneerd uit. Raad het iedereen met klem af om hier met een grote groep te gaan eten.
Prima gegeten, 2 soorten aranchici's en 2 soorten pasta's besteld. De aranchini's waren heel lekker en smaakvol, mijn pasta viel jammer genoeg best tegen. Wat een romige saus met courgette moest zijn was helemaal niet romig en ook niet voldoende zout. We hebben ook best lang op onze bestelling moeten wachten helaas..
Met veel plezier gegeten! De 5 tapas naar keuze waren super lekker, En ongelogen, de Quatro Station pizza was een van de beste pizza's die ik gegeten heb. Tim, de ober, was ook erg vriendelijk en adviseerde ons bij de tapas. Dat pakte uitstekend uit. Aanrader!
Viel behoorlijk tegen. Eten was simpel, te zout en eigenlijk gewoon niet wat je zou verwachten. Thuis had ik dit nog beter kunnen maken. Verder hebben we echt heel lang moeten wachten voordat we ons eten hoofdgerecht en dessert kregen. En het was het niet waard. Jammer, denk niet meer dat we terug komen.
Voor het eerst en ook gelijk de laatste keer het concept shared-dining uitgeprobeerd bij Aperitivo. Rond 6 uur met een relatief grote groep aangekomen om met zijn alle een lekker hapje te eten. Na het opnemen van de drankjes verschenen relatief snel de eerste borden met voorgerechtjes. De voorgerechten bestonden uit schaaltjes olijven, bruscetta, carpaccio en iets wat ik niet anders kan omschrijven dan een ietwat droge korst van een pizza? met tomaten dip. Zowel de kwantiteit als de kwaliteit van deze voorgerechten was uitermate teleurstellend. Geen van alle gerechten was op smaak. Het enige voorgerecht dat enigzins iets van smaak bevatte, de carpaccio, was in zulke karige hoeveelheden geserveerd dat het net zo goed achterwegen gelaten had kunnen worden. Tot dusver hadden nog geen idee wat de rest van het diner ons ging brengen, we waren immers nog maar net klaar met het voorgerecht. Nog enigzins hoopvol achteraf eigenlijk vooral naïef gestemd over wat we de rest van de avond voorgeschoteld zouden krijgen volgde de ene teleurstelling na de andere. De volgende gang, het hoofdgerecht, verscheen rond 8 uur 2 uur na binnenkomst. Gelukkig waren ze bij de voorgerechten wel gul met de olijven, want deze bleken hard nodig om de honger enigzins te stillen. Hoofdgerechten bestonden uit pizza en pasta. Meer italiaans kan niet zou je denken? Integendeel.. De porties waren nog beperkter dan bij de voorgerechten.. Met zijn 16e kregen wij 5 pizza's en 4 porties pasta te verdelen. Twee punten pizza p.p en alle pizzas waren op. Even problematisch waren de toppings van de pizza: Courgette en ansjovis op de een, op de ander en een gegrilde groente. Waar de ene pizza smakeloos was, was de ander een negatieve smaakexplosie waarbij niets anders dan ansjovis te proeven was. Ook de pasta oogde zeer smakeloos, pesto en bolognese waren op basis van smaak nauwelijks te onderscheiden. Ruim een uur nadat de tafel was afgeruimd van het "hoofdgerecht" nog geen spoor te bekennen van het dessert. Vanwege het lange wachten wordt ons verteld dat het dessert op koste van de zaak was. Kan dit dan toch nog iets goedmaken? Laten we stellen dat ze bij Aperitivo wel weten wat ze gratis weggeven. Wat we vervolgens voorgeschoteld kregen waren twee schalen met droge chocoladetaart, oude cannoli's en verlopen slagroom. Niet bijzonder, ook niet lekker maar wel erg consistent met het niveau van de rest van de avond. Exact 4 uur later stonden we weer buiten... Net zo hongerig als dat we naar binnen gingen. Eens maar nooit meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid