facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Apdoh Church

Apdoh Church

Info

Zondag eredienst 11:00-13:30
Voor meer info bel: 06-57535040 of 06-42303236
[email protected]
Rekeningnummer :
NL39INGB0006679805

Geschiedenis

Kerk : Apostolisch & Profetisch
Achtergrond gemeenteleden: Mix
Taal : Nederlands
Vertaald: Frans
Voorganger: Guyguy en Anna Pondelet
Afkomst: Congo
Telefoon nummer contactpersonen: 0683136272 & 0655262482.
[email protected]

Diensten:
Zondag eredienst 10:00-12:00
Dinsdag 19:30 -21:30
Woensdag 19:30- 21:30
Vrijdag 20:00-21:30

Voor meer informatie over diensten en locaties neem contact op met één van de bovenstaande nummers.

Activiteiten:
Jeugdactiviteiten, counseling over relatie's en huwelijken, bijbelstudie, muziekactiviteiten en Holland Shift, kinderactiviteiten, vrouwenactiviteiten en het bezoeken van gedetineerden.

Apostolic&Profetic The Door of Heaven Church is aangewezen als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Rekeningnummer :
NL39INGB0006679805
tnv Kerkgenootschap APDOH

ANBI RESULTATENREKENING 2014

Giften 9540,03
Overige Opbrengsten 367,29
WTCOFTLGP 250,55

Totaal € 10158,27

ALGEMENE KOSTEN

Algemene kosten 86,23
Dienstbetoon 688,75
Donateurs 653,50
Huisvestingskosten 2855,90
Inrichtingskosten 240,--
Kantoorbenodigdheden 104,85
Muziek 850,--
Oninbare debiteuren -162,50
Overige kosten 61,02
Reis- en verblijfkosten 925,57
Verkondiging onderwijs 100,--
Onkosten bediening 848,60

Totaal € 7251,92
Resultaat € 2906,35



BELEIDSPLAN 2015

Wij schrijven ons beleidsplan vanuit de de visie die wij hebben.Wij erkennen Jezus Christus als almachtige Hoofd van de Kerk over de gehelen wereld en om het woord van God te onderwijzen aan alle volkeren. Door het verkondigen van Gods woord, mensen te brengen tot geloof in Jezus Christus en tot het beleven van gemeenschap met Hem en met elkaar, vormen van christenen tot geestelijke volwassenheid, waarbij het karakter van Jezus Christus, discipelschap en voorbeeldschap van belang zijn. Waarbij wij ons richten op het apostolische en profetische. Om de apostolische en profetische zending te vervullen door Gemeenten te vestigen die een plaats zal zijn van lofprijzing en aanbidding van de Almachtige God.
Om kandidaten aan te stellen en te erkennen voor de bediening, hen te onderzoeken, te vormen, corrigeren en testen voor de aanname door de voorgangers en het leidersteam volgens de bijbel.
Wij zijn een jonge dynamieke gemeente en in ons beleidsplan hebben wij doelen die wij dit jaar willen bereiken. Gedurende het jaar zullen er meetings plaats vinden waarbij gekeken zal worden door middel van evaluatie of wij onze doelen bereiken.
Hieronder vermelden wij de doelen waarnaar wij ook dit jaar ernaar zullen streven dit te bereiken:
Verkondigen en onderwijzen van het woord.
Doen wij doormiddel van de zondagdiensten en verschillende soorten samenkomsten die wij hebben. Zoals er ook geschreven staat in:
Matheus 28:19
Gaat dan henen, onderwijst al de volken, dezelve dopende in den Naam des Vaders, en des Zoons, en des Heiligen Geestes; lerende hen onderhouden alles, wat Ik u geboden heb.
Het vormen van discipelen doen wij doormiddel om een keer per maand bij elkaar te komen om onderwijs te geven over discipelschap. Wij hebben ook persoonlijke gesprekken, waaruit dan ook de verdere vorming en ontwikkelingen hieruit voort komen. Discipelschap is meer dan alleen onderwijzen. Het is ook de kennis die je zelf hebt ontvangen vanuit de Heilige Geest overdragen aan de anderen met de bedoeling dat deze persoon hiermee ook weer verder gaat, zoals Jezus deed en geschreven staat in Gods woord.
Matheus 28:19
Gaat dan henen, maakt al de volken tot mijn discipelen en doopt hen in de naam des Vaders en des Zoons en des Heiligen Geestes en leert hen onderhouden al wat Ik u bevolen heb.
Door het regelmatig celgroepen en verschillende samenkomsten te hebben groeit onze gemeenschap verder. Ook hier doen wij wat er geschreven staat in het woord des Heren. Naast het regelmatig bij elkaar komen onderhouden wij naast dit ook privé en buiten de gemeente de contacten.
Handelingen 2:42
En zij waren volhardende in de leer der apostelen, en in de gemeenschap, en in de breking des broods, en in de gebeden.
Handelingen 2:43-47
De vele tekenen en wonderen die de apostelen verrichtten, vervulden iedereen met ontzag». Allen» die het geloof hadden aanvaard, bleven bijeen en hadden alles gemeenschappelijk. Ze verkochten al hun bezittingen en verdeelden de opbrengst» onder degenen die iets nodig hadden. Elke dag kwamen ze trouw en eensgezind samen in de tempel, braken het brood bij elkaar thuis en gebruikten hun maaltijden in een geest van eenvoud en vol vreugde. Ze loofden God en stonden in de gunst bij het hele volk. De Heer breidde hun aantal dagelijks uit met mensen die gered wilden worden.
Psalm 133:1
Een bedevaartslied. Van David. Ziet, hoe goed en hoe liefelijk is het, als broeders ook tezamen wonen.
Ons visitekaartje is onze lofprijs en aanbidding. Wij doen dit om Jezus Christus te verhogen. Alles draait om Hem. Wij aanbidden de Heer in geest en waarheid, want wij willen waren aanbidders zijn voor de Heer. Wij geven hierbij dus daarom ook de Heilige Geest de volledige vrijheid te doen wat de Vader wilt.
Psalm 92:5
Om uw daden, HEER, ben ik zo verheugd, ik juich van blijdschap om het werk van uw handen.
Johannes 4:23-24
maar de ure komt en is nu, dat de waarachtige aanbidders de Vader aanbidden zullen in geest en in waarheid; want de Vader zoekt zulke aanbidders; 24 God is geest en wie Hem aanbidden, moeten aanbidden in geest en in waarheid.
Jesaja 12:4
En gij zult te dien dage zeggen: Looft de Here, roept zijn naam aan, maakt onder de volken zijn daden bekend, vermeldt, dat zijn naam verheven is.
Jesaja 12:6
Juicht en jubelt, inwoners van Sion, want groot in uw midden is de Heilige Israëls.
Zending en evangelisatie is ook waar ons harten naar uit gaan, dus dit is ook wat wij doen. Wij doen dit op verschillende soorten manieren; onder anderen doormiddel van straatevangelisatie, buiten campagnes, barbecues organiseren waar iedereen welkom is maar ook gaan wij van deur tot deur om dit te bereiken. Ook gaan wij zelfs als God ons zend naar het buitenland om dit werk van de Heer te voltrekken. Dit alles doen wij uit gehoorzaamheid naar God de Vader, omdat dit is wat hij ons heeft opgedragen en wij willen doen wat de Vader begeert en in zijn hart heeft. Wij doen wat Jezus ons heeft nagelaten te doen.
Handelingen 13:47
Want de Heer heeft ons het volgende opgedragen: 'Ik heb je bestemd tot een licht voor alle volken om redding te brengen, tot aan de uiteinden van de aarde.
Handelingen 20:24
Ik hecht echter niet de minste waarde aan het behoud van mijn leven, als ik mijn levenstaak maar kan voltooien en de opdracht uitvoeren die ik van de Heer Jezus ontvangen heb: getuigen van het evangelie van Gods genade.
Marcus 16:15
En hij zei tegen hen: 'Trek heel de wereld rond en maak aan ieder schepsel het goede nieuws bekend.
Romeinen 1:16
Voor dit evangelie schaam ik mij niet, want het is Gods reddende kracht voor allen die geloven, voor Joden in de eerste plaats, maar ook voor andere volken.
Ook helpen wij bij de geestelijke opbouw van de gelovigen. Wij doen dit doormiddel van pastorale zorg, counseling op verschillende gebieden, onderwijs, individuele gesprekken, mannenbijeenkomsten, vrouwenbijeenkomsten, jeugd en kinderactiviteiten, huisbezoeken waar wij ook bidden voor de mensen en er genezing plaats vindt. Dit doen wij zoal en nog veel meer om te kunnen helpen.
Dienstbetoon is voor ons ook zeer belangrijk en dit doen wij door o.a. voedselpakketten uit te delen, men op te halen en te brengen(mits mogelijk ) naar alle activiteiten die wij hebben. Wij stellen ons ook hulpzaam in verdere transport voorzieningen, maar ook bezoeken en helpen wij eenzamen, alleenstaande, weduwe en wezen, mensen die ziek zijn. Ook helpen wij mensen met financiële ondersteuningen, mensen die er zelf niet meer uit komen en hulp nodig hebben en er ook om vragen. Dit en nog veel meer wat wij als gemeente doen om dienstbaar te zijn naar de ander.
Wij bidden dat de Heilige Geest ons mag helpen om dit allemaal en zelfs nog meer te behalen, want de mens is beperkt maar God de Vader niet.
Spreuken 16:9
Het hart des mensen overdenkt zijn weg, maar de Here bestiert zijn gang.
Jesaja 55:9
Want zoals de hemelen hoger zijn dan de aarde, zo zijn mijn wegen hoger dan uw wegen en mijn gedachten dan uw gedachten.
Wij geloven in het bovennatuurlijke, doormiddel van wat Jezus Christus voor ons allen heeft gedaan.



















Adres:
Telefoonnummer: 0657535040
Stad: Rotterdam



op zoek naar gerelateerd: Aanbiddingscentrum Rotterdam, Sfeer creeren voor goddelijke genezing
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jésus  Christ  Ma Lumière Jésus Christ Ma Lumière 1 km Je suis chrétiens
L'Assembleè  Evangelique  La  Voie  De  L'Eternite L'Assembleè Evangelique La Voie De L'Et... 1 km Eglise L'Essemblee Evangelique La Voie de L'Eternite. Adresse: Schulpplein 15, ...
Raising the Standard Church Raising the Standard Church 1 km Raising The Standard Church is een apostolische kerk geboren uit God's hart. Wij zijn...
Ontmoeting - Thuishaven IJsselmonde Ontmoeting - Thuishaven IJsselmonde 1 km Onze thuishaven biedt kwetsbare mensen een wijkvoorziening van waaruit zij profession...
Love Generation Ministry Love Generation Ministry 2 km We are Love Generation Ministry a Bible believing Charismatic church with mandated to...
De Pelgrimskerk -  Rotterdam IJsselmonde De Pelgrimskerk - Rotterdam IJsselmonde 2 km Mooie preek, aardige mensen, je voelt je welkom
Cross Centered Ministries Cross Centered Ministries 2 km Zaterdag Eredienst 10:30 uur Maandag gebedsdienst 19:00 uur Donderdag Bijbels...
Jesus.net Jesus.net 3 km Ik ga er vaker op kijken
Vertaalde Koran Verzen Vertaalde Koran Verzen 3 km Leer!! immers wordt een persoon niet als een geleerde ter wereld gebracht ♡! Leer en ...
Essalam Islamic Cultural Centre Rotterdam Essalam Islamic Cultural Centre Rotterdam 3 km Deze moskee is goed te bereiken parkeerplaats eronder , zowel voor mannen en vrouwen...
Transformation talk show Transformation talk show 3 km Bringing transformation to people and the environs
Breepleinkerk Breepleinkerk 3 km Wat mooi dat de kerk wordt opengesteld om het verhaal van de orgelzolders te vertelle...
كنيسة المسيح الأنجيلية المعمدانية روتردام  Evangelische Baptistenkerk R'dam كنيسة المسيح الأنجيلية المعمدانية روتردام E... 3 km The official site of the Arabic Church in Rotterdam the Netherlands
Parohija Svetе Trojicе, Roterdam Parohija Svetе Trojicе, Roterdam 3 km Помаже Бог! Наша мисија је да се приближимо нашим парохијанима и осталим заинтересова...
Kocatepe Camii - Rotterdam Kocatepe Camii - Rotterdam 3 km Mooie Moskee binnekant is geweldig zeker aanrader Ma Sha Allah.
Hdv Kocatepe Camii Hdv Kocatepe Camii 3 km Mooie Moskee binnekant is geweldig zeker aanrader Ma Sha Allah.
Iqra Smeekbeden Iqra Smeekbeden 3 km Academie voor Islam studies
Iqra Academy Iqra Academy 3 km Heel leuk en waardevol, afgelopen weken vaak langs geweest, leuke leerzame events ook...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid