facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor APD Almeerse Pakket Dienst

Info

Transport, Opslag en Distributie van pakketten



"Pakketdienst, PostNL pakketpunt, fullfilment"
Adres: Camerastraat 8, 1322 BC Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: +31650890360
Stad: Almere-Stad
Route: Camerastraat 8
Postcode: 1322 BC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zelfopslag Almere Zelfopslag Almere 7 km Een zeer handige plek om je spullen tijdelijk op te slaan!
Recensies
40 euro betaald om de kerstcadeau’s van mijn kinderen naar Duitsland te sturen zodat ik ze niet mee hoef te slepen. Echter neemt de medewerker niet eens de moeite om de naam van de afzender in te voeren Ipv staan er aanhalingsteken. Gevolg pakket is spoorloos en kan niet afgeleverd worden. Als je ze belt vluisteren ze niet eens en met ene oplossing komen ze ook niet! Ja ik kan er niks aan doen ookal hebben zij de fout gemaakt het retour adres is ook niet ingevuld dus terug komt het ook niet. Wat is hun oplossing? Bel post nl maar om het op te lossen. Verstuur je pakketjes aub bij de gamma daar zijn ze wel behulpzaam.
Was best een taak om te vinden aangezien de vlag niet heel duidelijk zichtbaar was. Misschien handig om bij het nummer bord aan te geven dat er een PostNL punt is, verder was de mevrouw aan de balie erg aardig en dat mag ook wel eens gezegd worden.
Pakketje door PostNL naar hen gestuurd. Ligt te ver bij ons vandaan. APD gebeld om te vragen of pakket idd bij hen is. Personeel bevestigde dit en gaf aan dit ook erg vervelend voor ons te vinden. Tien minuten later gaat de telefoon: APD ; mevrouw ik moet over een uur bij u in de buurt zijn, ik neem het pakket mee. Hieperdepiep ! Zo geweldig. Kind ook gelukkig met haar nieuwe rolschaatsen! Ontzettend dankbaar!
Waardeloze locatie,moeilijk begaanbaar geen parkeerplaats,!!!
De perfecte business point in almere. Hierbij valt office center in het niet. Top service en vriendelijke mensen. Passen feedback ook meteen toe. Als het kon gaf ik 6 sterren
Erg klantonvriendelijke openingstijden. Niet iedereen kan namelijk pas in de middag zijn pakketje ophalen!
Leuk vriendelijk en behulpzaam personeel!
Bedankt voor het goede services dienst. Groetjes de danslaan.
Altijd aardig en behulpzaam!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid