facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AP Carstore

AP Carstore

Info

AP Carstore is een nieuwe professionele autodealer. Wij zijn te vinden op Kanaaldijk Zuid 5b in het mooie Eindhoven. Kom langs en bekijk onze showroom!



"AP Car Store is uw vertrouwde partner in voertuigen. Wij bieden jonge occasions aan met uitgebreide opties. En we personaliseren uw voertuig door middel van accessoires toe te voegen.Denk hierbij aan een nieuwe set Velgen, Radio/Bluetooth systemen, raamfolie met certificaat en nog veel meer!Daarnaast bieden we Import & Transport service, Huurauto’s, Leaseauto’s, Inruil/Inkoop service, Interieur reiniging, kleine en grote Onderhoudsbeurten, Taxatie service etc..We zijn flexibel in onze services, bel/mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.Kom gerust langs in ons showroom om de huidige occasions te bekijken onder genot van een fris of warm drankje."
Adres: Kanaaldijk Zuid 5b, 5613LE Eind, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0682177058
Stad: Eind
Route: Kanaaldijk Zuid 5b
Postcode: 5613LE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Car Store Zuid, Ap occasion, AP Carstore huren, Car Store Zuid Haelen, Financial lease Eindhoven, Autoservice Eindhoven, AP Carstore verhuur, AP Carstore inval
Recensies
Beste stage plaats in Eindhoven. En hele mooie showroom met alleen maar exclusieve auto’s. Je wordt goed geholpen door je stagebegeleiders en allemaal fijne collega’s. Echt een aanrader.
[Ap Car Store] is echt een geweldige zaak! Ik werd gelijk goed ontvangen, de service is uitermate uitstekend. Het personeel was vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Ze namen de tijd om naar mijn wensen te luisteren en hielpen mij om DE perfecte auto te vinden. Ik heb veel plezier met mijn Mercedes-A Klasse.
Voor een tijdjes stage gelopen bij Ap Car Store. Echt een top tijd gehad helaas zit het er weer op. Er heerst echt een familie sfeer binnen het bedrijf. Ze proberen het zo leuk en leerzaam mogelijk voor je te maken. Samen zorgen we ervoor dat klanten zo goed mogelijk geholpen worden.
Ik plaats niet vaak een tweede review maar dit keer kon ik het niet laten. 1 dag voor vertrek naar het zonnige Spanje kreeg ik problemen met mijn Airco. Overal is het druk en moet je enkele dagen wachten. 1 telefoontje naar AP Car Store en ik kon er gelijk terecht. Ze hebben verstand van zaken en hebben vriendelijk personeel. Ik werd direct geholpen en de airco de was weer ijskoud! Bedankt Ap Carstore!
Gewoonweg goed! Super aardige medewerkers. Mijn vrouw en ik werden netjes rondgeleid in de showroom, zonder opdringerige verkooppraatjes oid. Uitgebreid mogen kijken en uitproberen. De auto die we kochten werd keurig afgeleverd met een onderhoudsbeurt. Bij de levering ook uitgebreide uitleg gekregen over hoe de knoppen werken. Wij hebben een goed gevoel overgehouden aan deze deal! We raden het andere zeker aan. @ApCar crew ga zo door
Ik woon in Arnhem en ga helemaal naar Eindhoven om mijn BMW daar te laten onderhouden. De heren daar weten mij ongevraagd het goede advies te geven. ik hoef nergens aan te denken of zorgenmaken dat ik een onderdeel of dergelijke vergeten te vervangen/bestellen heb. voor Auto's inkoop bij APCarStore is altijd een pleziertje geweest van proefrit tot de auto opnaamstellen. ik en mijn vrienden kopen onze auto's met volle vertrouwen bij AP. Bedankt weer voor de goede en fijne service heren.
In 1 woord GEWELDIG het is een feest om hier een auto te kopen . Een geweldige ervaring en afspraak is afspraak. Je voelt je hier welkom en de omgeving waarin de auto's staan is geweldig. Me eerst auto hier gekocht en me 2de komt zeker weer hiervandaan.
We hadden interesse in een auto van 85 k en wilden voor aankoop graag even een proefrit. Maar aan de telefoon kregen we te horen dat dat niet mogelijk was. Het kwam erop neer dat we de auto eerst moesten kopen en daarna een proefrit mochten rijden. Dat lijkt mij niet de juiste volgorde, en vooral niet bij een auto van een dergelijke waarde. Je kunt van mensen toch niet verwachten dat ze zo een dure auto kopen zonder er even in gezeten te hebben lijkt mij..
ik zat in een soort noodsituatie toen ik ze een paar weken geleden belde de eerste keer. Vlak voor de expiry date van de APK van mijn auto met buitenlands kenteken en met de intentie om de auto te importeren. Ik kon al de volgende werkdag daarnaartoe, geen lange wachttijden zoals bij de RDW. Alles was in ongeveer 6 werkdagen geregeld en op tijd, ik kreeg duidelijke informatie over alles en in een heel gastvrije sfeer. Ik ben superblij met hun volledige en snelle service.
Erg vriendelijke personeel, absoluut niet van die gladde autoverkopers maar zeer net in de omgang. Mooie prijs kunnen krijgen voor onze vorige auto. Vooral super blij met de nieuwe auto!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid