facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aoi's Thai Food

Aoi's Thai Food
Adres: De Esdoorn 11, 7958 NC Koekange, Nederland
Telefoonnummer: 06 31070328
Staat: Drenthe
District: De Wolden
Stad: Koekange
Route: De Esdoorn
Huisnummer: 11
Postcode: 7958 NC


Recensies
Wow, had verwacht dat het lekker zou zijn, maar meer dan dat! Het was heerlijk! Echte aanrader om heerlijk Thais eten af te halen, het menu heeft voor elk wat wils en als je tenminste 2 dagen van te voren vraagt kan er zelfs op verzoek iets van het menu gemaakt worden. Er is zoveel keus, er is voor elk wat wils.
Wij zijn super fan van Aoi's thais eten. We hebben inmiddels al meerdere keren eten besteld en elke keer is het weer heerlijk en altijd meer dan voldoende! Ook onze vegetarische familie is heel blij als wij hier eten bij Aoi bestellen.
Heb hier een uur van tevoren besteldis niet gebruikelijk., en kon gewoon mijn maaltijd afhalen. Super lekkere maaltijd en de loempia's zijn perfect!nnLeuke setting in de garage, met een bord in de tuin.
Gisteren voor het eerst eten bij Aoi's Thai food besteld en we waren aangenaam verrast. Echt lekker eten, goede prijs-kwaliteit verhouding, en alles keurig op tijd klaar en goed verpakt. Dat gaan we vaker doen, aanrader!
Vandaag voor het eerst Thais gegeten. Maar zeker niet voor het laatst. Erg lekker en helemaal niet duur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid