facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anyway Tattoo Art

Anyway Tattoo Art

Info

Vrouwelijke tatoeëerder. Ik werk uitsluitend op afspraak vanuit een privé Tattoo studio te Bennebroek. GGD gekeurd.

Geschiedenis

Ik ben een vrouwelijke tatoeëerder en werk uitsluitend op afspraak vanuit een privé studio aan huis, zodat ik voor elke afspraak goed de tijd kan nemen. Deze studio is gelegen in Bennebroek, Noord-Holland.
Dit is in de omgeving van Heemstede/ Haarlem/ Hoofddorp.
De behandelruimte is voorzien van tv. Ik ben goed bereikbaar met ov en er zijn goede (gratis) parkeermogelijkheden en ben in het bezit van GGD vergunning.


Voor meer informatie kunt u mij een PB sturen of mailen naar: [email protected]


Hieronder meer over mijn werkwijze!


Werkwijze aanbrengen tatoeage
U heeft een afspraak gemaakt met mij. Eenmaal binnen kunt u plaats nemen in de behandelstoel. Kom op tijd op uw afspraak. Wanneer u te laat verschijnt op de afspraak kan het voorkomen dat ik helaas de afspraak moeten afzeggen, doordat ik anders met mijn schema gaan uitlopen.

Wanneer alle benodigde materialen klaar liggen, zal er met u bekeken worden waar de afbeelding exact moet worden aangebracht.
De huid wordt vochtig gemaakt, het afbeeldingssjabloon zal op de huid worden aangebracht (een soort van carbonafdruk). Het sjabloon is nu zichtbaar als een paars lijnenspel. Nu heeft u nog de laatste mogelijkheid om in de spiegel te zien of het geheel naar wens is aangebracht.

Pas wanneer u geheel tevreden bent over de positie van de afdruk zal ik beginnen met het zetten van de tattoo.

Na afloop kunt u in de spiegel het eindresultaat bekijken. Indien u het toelaat wil ik graag een foto maken om op mijn Facebook pagina te plaatsen. Let op: Niet alle stukken worden geplaatst.
*Anyway Tattoo Art behoud het recht op de ontwerpen, tenzij van te voren anders is afgesproken.

Uw tatoeage is aangebracht en zal nu worden afgedekt. Het is nu aan u om zich streng te houden aan de nabehandeling van de tattoo.

Binnen 1 tot 2 weken zullen alle korsten verdwenen zijn. Na 6 weken is het echte eindresultaat pas zichtbaar. Het kan zijn dat er na deze 6 weken nog enkele stukjes moeten worden bijgewerkt, dit kan natuurlijk ook kosteloos wanneer u zich binnen 2 maanden na de plaatsingsdatum heeft gemeld. Bij twijfel kunt u altijd advies bij ons opvragen, ik staan u graag ter woord.

Nazorg producten, die je alvast in huis kan halen:

- Bepanthenzalf (geen crème) OF
- Vaseline

Deze producten kunnen bij iedere plaatselijke drogisterij / supermarkt aangeschaft worden.

Extra informatie:

Tijdens de sessie:
Het is belangrijk om zo stil mogelijk te zitten tijdens de behandeling, onverwachte bewegingen kunnen invloed hebben op het eindresultaat. Geef het zo goed mogelijk aan indien u onverwacht moet niezen o.i.d. zo kan ik hier rekening mee houden. Wanneer u zich misselijk, duizelig of vreemd begint te voelen, moet u dit op tijd melden. Gebruik vooraf geen alcohol drugs of bloed verdunnende medicaties.

Tijdsduur:
Ik probeer altijd een zo juist mogelijke inschatting te maken van de tijdsduur. Het kan voorkomen dat ik ruim binnen tijdsbestek klaar zijn, het kan ook voorkomen dat het langer zal duren dan de geplande tijd. Hou hier wel rekening mee met andere afspraken die u na de behandeling maakt met derden.

Kleding:
De inkten die ik gebruik kunnen bij de behandeling in kledingstukken komen. Het is daarom raadzaam om oudere kleding te dragen op de afspraak. Ik kan hier niet voor verantwoordelijk worden gesteld.

Tips om je optimaal voor te bereiden op je afspraak:

Voordat je op je afspraak verschijnt, is het raadzaam om voldoende te eten. Goed eten vooraf zorgt dat de suikerspiegel hoog is! Eten in de behandelruimte is niet toegestaan.

Appelsap drinken
Een uur voor de afspraak een glas appelsap nemen zorgt ervoor dat het bloed wat dikker gaat worden. Hierdoor bloed je minder en zal de tattoo beter in de huid blijven.


Adres: Wilhelminalaan 19, 2121 GK Bennebroek
Telefoonnummer: 06-13205200
Stad: Bennebroek
Route: Wilhelminalaan 19
Postcode: 2121 GK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ancient Art Tattoo Ancient Art Tattoo 109 meter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid