facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AnyTyme 't Vosje

AnyTyme 't Vosje

Info

AnyTyme ’t Vosje is gehuisvestigd in het gezellige & gastvrije dorpje in Heumen.Heumen ligt in het zuidelijkste puntje van Gelderland (nabij Nijmegen). Het grenst aan de provincies Limburg en Noord-Brabant.

Adres: Dorpstraat 5A, 6582 ak Heumen (gemeente)
Telefoonnummer: 024-3582243
Stad: Heumen
Route: Dorpstraat 5A
Postcode: 6582 ak



op zoek naar gerelateerd: Snackbar het Vosje, Jamezz Apenheul, Www Jamezz app, Kanaalzicht Heumen, Bestellenbijdepatatzaak nl
Recensies
2x friet waterfiets gescoord. Dit om even "warm" te eten tijdens het vissen. Daar het dinsdag was werd er niet bezorgd dus werd het halen. Warm eten en genoeg saus en uien. Opgegeten terwijl de bever voor ons voorbij zwom
We vergaderen daar altijd, perfecte bediening en vriendelijk personeel, ook het eten is er perfect!
Ik heb hier niets gebruikt. In het cafe aan- en afgemeld voor wandeltocht "8 van Heumen".
Lekkere, bijzondere gerechten en super vriendelijk personeel. Bedankt Peter, het was heerlijk!
Lekkere friet, veel keus voor de vegetariër, bijzonder vriendelijk personeel en als je er ter plaatse eet geen wegwerpplastic, maar echte borden en echt bestek. Een friettent om voor om te rijden.
Lekker eten, helaas nog geen vegetarische hamburger dus tot die tijd halen wij een stukje verderop.
Heerlijke Frietjes Tijdens een fietstochtje hadden we zin in een frietje. We waren er wel eens langs gefietst en het zag er gezellig uit. Dus op naar 't Vosje in Heumen. Super vriendelijk personeel, die snel bestelling opnam en netjes op het terras kwam brengen. Ook nog een gezellig praatje erbij nadat ze ons smakelijk eten had gewenst. Frietjes zagen heerlijk goudbruin uit en..ze smaakte ook nog heerlijk. Lekkere snack erbij. Dus wil je eens een lekkere break op je fietstochtje, fiets dan eens door richting het kanaal, daar vindt je Snackbar AnyTyme 't Vosje, Top !!
't Vosje in een kleine snackbar. De snackbar ligt midden in Heumen. Dat is net van de A73. De hamburgers zijn een echte aanrader! De ingrediënten zijn vers, en vers gebakken. Er wordt niet overdreven veel saus op gedaan. Dat hoeft ook niet want er zit smaak genoeg aan dat wat er op gedaan wordt. De burger zelf is geen voorgebakken lapje maar is een royale schijf gehakt die goed gebakken wordt. Op de boeren hamburger zitten bijvoorbeeld verse paprika en verse champignons. wel gebakken hoor... Ik weet nu ook wat een friet waterfiets is... een grote friet met aan weerszijden een frikandel.
Zeer goede kwaliteit,kipburger is zeker aanrader
Echt een leuk en knus dorpscafetaria. Mooi terras om even uit te rusten en iets te eten of te drinken. Ze hebben lekker ijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid