facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anytime Fitness

Anytime Fitness

Info


Info
* Let's make healthy happen!�
* 24/7 en 365 dagen open per jaar
* Persoonlijke begeleiding
* Virtual lessen
* Nieuwste Life Fitness apparatuur incl



"24/7 - 365 dagen openVirtuele en live groepslessenPersoonlijke begeleidingSchema’s en metingenPersonal trainingModerne apparatuur van Life FitnessIndividuele douches en kleedruimtes​​​​​​​Workout app speciaal voor leden"
Adres: De Leeuwhof 6, 6301 KZ Valkenburg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: +31639111732
Stad: Valkenburg
Route: De Leeuwhof 6
Postcode: 6301 KZ



op zoek naar gerelateerd: anytime fitness haaren, anytime fitness neerpelt, anytime fitness heerhugowaard, anytime fitness maastricht, anytime fitness echt prijzen, anytime fitness rotterdam, anytime fitness sittard, anytime fitness dieren prijzen
Recensies
Ik heb op meerdere plaatsen gesport maar deze fitness is voor mij de beste. De apparatuur is up-to-date en het is blinkend schoon. Het is opvallend dat de personeelsleden direct je naam kennen, tekenend voor de persoonlijke aandacht hier. Dit is voor mij een aanrader. Enige minpuntje zijn de kleine kleedruimtes.
Top sportschool. Altijd een leuke en sportieve sfeer. Er wordt goed rekening gehouden met de wensen van de klanten. Bijvoorbeeld door voortijdig aan te geven uit welke nieuwe fitness materiaal gekozen kan worden. Echt een aanrader.
Top gym! Altijd netjes en het personeel is altijd even vriendelijk. Ook zijn er genoeg mogelijkheden om altijd een fijne training te hebben. 5/5 sterren!
Anytime the place to be Van manager tot instructrice tot assistenten altijd behulpzaam meedenkend en openstaan voor de sporters ook wat verbeteringen en ideeën betreft Er is een prettige sfeer zowel in de groepen alsook individueel onderling Ikzelf zit veel in de groepslessen en verneem ook wel van de andere deelnemers dat een grotere locatie voor groepen zeer welkom zou zijn Wellicht een aandachtspunt voor de komende tijd
Top sportschool, vriendelijk personeel fijne omgeving om te sporten.
Heel tevreden over deze sportschool. Groot aanbod van diverse groepslessen en prettige persoonlijke begeleiding in de gym!
Leuk personeel, goede apparatuur, goede prijs kwaliteitsverhouding. Kortom helemaal top!
Ik fitness al jaren in de club. Het is altijd schoon en netjes en het personeel is super vriendelijk!
Hele fijne sportschool en lekker dichtbij huis dus dat is top Ook zijn de sportbegeleiders erg fijn en helpen ze je goed als je iets niet snapt of vragen hebt.
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel en een fijne sportschool om in te sporten met genoeg en goede apparatuur en goede hygiëne :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid