facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anytime Fitness

Anytime Fitness

Info

24/7 fitness in Barendrecht, Carnisse Veste. De nieuwe vestiging van Anytime Fitness

Label

Anytime Fitness Barendrecht is een vestiging van het wereldwijd opererende Anytime Fitness

Adres: Middeldijkerplein 93-95 2993 DL, 2993 DL Barendrecht
Telefoonnummer: +31653879842
ln.ssentifemityna@thcerdnerab
Stad: Barendrecht
Route: Middeldijkerplein 93-95 2993 DL
Postcode: 2993 DL



op zoek naar gerelateerd: anytime fitness prijzen, anytime fitness sittard, anytime fitness haaren, anytime fitness heerhugowaard, anytime fitness nijverdal, anytime fitness maaseik, anytime fitness echt prijzen, anytime fitness rotterdam
Recensies
Een hele fijne sportschool waar je 24/7 jezelf kan zijn, met geweldig personeel dat er altijd voor zorgt dat jij in een schone sportschool kunt sporten!
Goeie sportschool. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam, en weten wat ze doen. De equipment is in goede staat en van goede kwaliteit.
Leuke sportschool, tijdstip dat ik ga nooit druk echt top!
helaas, nooit meer anytime fitness. Je kan niet sporten maar ze pakken wel elke maand hun geld. Ik ga mijn abonnement gelijk opzeggen! Hulde aan fit for free en andere sportscholen die hun maand abonnementen bevriezen.
Supersportschool abbonementen zijn in verhouding goedkoper als bij de basic fit of fit for free en de apratuur is in top conditie.
Anytime lekker sporten. Groepslessen en apparatuur voor de casual sporter. Simpel
Echt de beste sportschool allertijde man g's serieus de prijzen zijn prima en t apperatuur is super, ik zou dit eerder aanraden dan basic fit of die andere zooi
Ik ben tevreden,leuk sportschool
Fijne sportschool maar als je niet heel vaak gaat is het erg duur. Je hebt alleen maar abonnementen en als je maar 1x per week wilt is het gewoon te duur.
Netjes, schoon en lekker rustig eigenlijk wel over het algemeen . Dus je kan lekker sporten zonder re wachten tot apparaten vrij zijn !
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Anytime Fitness met het openbaar vervoer


Barendrecht, Middeldijkerplein 60 meter
25
Barendrecht, Middeldijkerplein 80 meter
25
Barendrecht, Havenkwartier 130 meter
183
283
603
Barendrecht, Havenkwartier 250 meter
183
283
603
Barendrecht, Middeldijkerplein 260 meter
183
283
603

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid