facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anytime Fitness

Anytime Fitness

Info

Het fitnesscentrum van Bolsward waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar terecht kunt om aan je gezondheid en vitaliteit te werken!

Geschiedenis

Anytime Fitness, altijd in de buurt, altijd een goede workout, altijd open! Bij Anytime Fitness combineren wij jouw drukke schema en levensstijl. Met een Anytime Fitness lidmaatschap kun je op elk moment trainen bij alle Anytime Fitness clubs!

Adres: De Ward 10, 8701 MB Bolsward (gemeente)
Telefoonnummer: 0515 573 745
Stad: Bolsward
Route: De Ward 10
Postcode: 8701 MB



op zoek naar gerelateerd: anytime fitness prijzen, anytime fitness inschrijven, anytime fitness opzeggen, anytime fitness rotterdam, anytime fitness locaties, anytime fitness maastricht, anytime fitness kessel, anytime fitness dieren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sporza Bolsward Sporza Bolsward 766 meter Fijne sportschool met kundige begeleiding. Ook erg fijn dat je vanaf 7 uur in de morg...
Recensies
Ik train al jaren bij Anytime Fitness Bolsward. Fijne club!! De lessen van Les Mills zijn top. Genoeg aanbod!! Ook innoveren ze altijd. De overstap naar Anytime, 24 uur open, is ideaal. Twijfel je nog? Gaan!!
Wat een leuke, persoonlijke en zeer professionele sportschool. Altijd het gevoel dat je welkom bent. Er wordt met je meegedacht mbt een persoonlijk programma. Ruim aanbod aan groepslessen en een prachtige accomodatie.
Prima, maar het personeel begroet je niet. Ik snap dat als je met je koptelefoon op zit. Maar als je dat niet hebt, dan word er nog steeds niks gezegd.
Leuke sfeer, mooie douchen, netjes en schoon. Morgen weer!
Hoop apparaten. Begeleiding. Hoop aanbod lessen . Goede instructeurs. Gezelligheid onder mekaar. Sauna is heerlijk.
Dit keer was ik te gast in Bolsward waar normaal Bussum mijn thuis haven is. Dit ik ook een zeer nette vestiging met een ruime inrichting met mooie apparaten. Zelfs op zondag ochtend waren er best wel al wat mensen. De positieve sfeer en gezelligheid valt op bij eigenlijk alle Anytime Fitness vestigingen maar ook zeker in Bolsward. Jammer dat in Friesland en in West Friesland er nog weinig vestigingen zijn.
Vandaag super leuk ontvangen bij Anytime Bolsward! Schoon en fris uiterlijk met uitstekend fitness materiaal. Heerlijk kunnen trainen!
Super fijne sportschool!! Alles goed voor elkaar.
De avonden zijn wel druk, maar door de openingstijden 24/7 kan je ook makkelijker op wat minder drukke uren gaan. Goede sfeer, fijne ruimte met alles wat je nodig hebt.
Prachtige sportschool en goed personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid