facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anytime Fitness

Anytime Fitness

Info

Anytime Fitness Assendelft is het fitnesscentrum waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar terecht kunt.

Geschiedenis

Anytime Fitness helpt jou jouw gewenste doelen te bereiken. We bieden een 'healthier place' waar je je op je gemak voelt. We staan voor jou klaar en zijn altijd geopend (24/7). Je vindt er moderne apparatuur, en een luxe schone omgeving.

Adres: Dorpsstraat 344, 1566 BR Assendelft
Telefoonnummer: 075 201 0222
Stad: Assendelft
Route: Dorpsstraat 344
Postcode: 1566 BR



op zoek naar gerelateerd: Anytime Fitness lidmaatschap, Sportschool Krommenie, Anytime Fitness Almelo, Anytime Fitness opzeggen corona, Anytime Fitness Groenlo tarieven, Anytime Fitness klachten, Anytime Fitness Elburg prijzen, Anytime Fitness Hengelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AHC Assendelft AHC Assendelft 3 km AHC Assendelft was onderdeel van Achmea Health Centers en is nu Ben Rietdijk Sport As...
Sportcentrum De Club Sportcentrum De Club 3 km Waar zal ik beginnen: - de machines zijn hele erg verouderd en aan vervanging toe - i...
Recensies
Hele gezellige locatie om te sporten. Gemoedelijke sfeer en 24/7 open. Vijf sterren
Goede sportschool, ook goede hygiene
Super leuke club! Heerlijk om hier te kunnen sporten! Personeel is vriendelijk, staat altijd voor je klaar. Het is er schoon en er hangt een hele leuke sfeer! Ik raad zeker aan om te sporten bij anytime fitness assendelft.
Mooie sportschool . goede Sport instructeurs . ik voel mij ondangs dat ik met een rollator loop erg op mijn gemak
Goede begeleiding, leuke lessen en 24/7 open
Zeer fijne en toegankelijke gym voor dagelijkse trainingen. Makkelijk te combineren naast een fulltime baan wegens de 24/7 mogelijkheid. Via de proefweek naar een vast lidmaatschap!
Lekker rustig trainen en als je wenst begeleiding bij je training.
Hier kan je gewoon sporten in een schoon en vriendelijke omgeving. Iedereen is behulpzaam en ik voel me prettig tijdens het sporten. Een aanrader.
Fijne begeleiders, schone sportgelegenheid met veel toestellen. Ook worden er groepslessen georganiseerd en kan je daarbuiten om ook vrij in de grote zaal zelf je gang gaan. Ook de aangesloten fysio ben ik erg over te spreken. Al-met-al echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid